Siirry sisältöön

Tarjouspyyntö Kanta-Hämeen Kuljetuspalvelukeskuksesta julkaistiin

Kanta-Hämeen kuntien, kuntayhtymien ja Kelan yhteishankinnan tarjouspyyntö Kuljetuspalvelukeskuksen hankinnasta julkaistiin 30. kesäkuuta.

Tarjouspyyntö koskee Kuljetuspalvelukeskuksen hankintaa Kanta-Hämeeseen. Kuljetuspalvelukeskus hoitaa asiakaspalvelua, välittää ja yhdistelee eri maksajatahojen matkoja keskenään ja jakaa kuljetuskustannukset eri osapuolille maksettaviksi.

Kuljetuspalvelukeskuksen ohjaukseen ovat tulossa pääasiassa Kelan korvaamat matkat, vammaispalvelulain ja sosiaalihuoltolain mukaiset matkat sekä muut kuin ambulanssilla tehtävät terveydenhuoltolain mukaiset kiireettömät potilassiirtokuljetukset.

Hankinnan tavoitteena on eri maksajatahojen matkojen yhdistely ja sen avulla saatavat kustannussäästöt, kuitenkin niin, että asiakkaille taataan laadukkaat kuljetuspalvelut.

Tarjouspyyntöä koskeva Hilma-ilmoitus on julkaistu 30.6.2017 osoitteessa https://www.hankintailmoitukset.fi/fi/notice/view/2017-016036

Hankinnan osapuolia ovat Kela, Hämeenlinnan kaupunki, Riihimäen kaupunki, Janakkalan kunta, Hattulan kunta, Lopen kunta, Hausjärven kunta, Kanta-Hämeen sairaanhoitopiirin kuntayhtymä, Forssan seudun hyvinvointikuntayhtymä ja Riihimäen seudun terveyskeskuksen kuntayhtymä.

Myöhemmin syksyllä avattavassa menettelyssä rekisteröitymiskriteerit täyttävät liikenteenharjoittajat voivat rekisteröityä ajamaan Kuljetuspalvelukeskuksen ohjauksessa siltä tilattavia matkoja.