Asiasanat kirjaimella "R"

Asiasanalla "reseptit" löytyi 12 hakutulosta

Lääkekorvaukset

Lääkehaku kertoo lääkkeesi Kela-korvauksen. Katso www.kela.fi/laakehaku

Ulkomaanmatka ja lääkekorvaus

Jos tarvitset lääkkeitä mukaan matkalle, selvitä hyvissä ajoin ennen matkaa lääkkeiden maakohtaiset tuontirajoitukset. Myös mahdollisten läpikulkumaiden säännöt ja rajoitukset on hyvä selvittää...

Lääkevaihto ja viitehintajärjestelmä 2013

Tilastoja lääkevaihdosta ja viitehintajärjestelmästä 2013

Apteekit

Apteekit-palvelusivustolla on ohjeet lääkkeiden suorakorvaamisesta. Katso myös lääkkeiden hinnat ja korvattavuudet www.kela.fi/laakehaku.

Korvattavat lääkkeet

Reseptimerkinnät

Luettelo rajoitetusti korvattavista lääkeaineista, jotka voidaan korvata lääkärin lääkemääräykseen tekemän reseptimerkinnän perusteella.

Reseptimerkinnät

Luettelo rajoitetusti korvattavista lääkeaineista, jotka voidaan korvata lääkärin lääkemääräykseen tekemän reseptimerkinnän perusteella.

Laatuseloste 2014: Tilasto korvatuista resepteistä

Korvatut reseptit -tilaston laatuselosteesta voit lukea tilaston luotettavuudesta, ajantasaisuudesta, vertailukelpoisuudesta sekä tietojen saatavuudesta ja selkeydestä.

Aiempien vuosien lääkemääräyskoosteet

Kooste lääkäreille vuosina 2003-2014 lähetetyistä lääkemääräyspalautteista.

Lääkkeellinen happi

Kela maksaa peruskorvausta (40 %) lääkkeellisestä hapesta sekä happipullojen ja nestehappilaitteiden vuokrakustannuksista. Saat korvausta vasta sen jälkeen, kun alkuomavastuusi on täyttynyt.

Lääkkeellinen happi

Kela maksaa peruskorvausta (35 %) lääkkeellisen hapen sekä happipullojen ja nestehappilaitteiden vuokrakustannuksista. Hae korvaus Kelasta lomakkeella SV 178.

Lääkemääräyspalaute

Tilastotietoa lääkemääräyksistä, joista on maksettu sairausvakuutuskorvausta apteekin välityksellä.

Näytetään tulokset 1 - 12.