Asiasanat kirjaimella "Ä"

Asiasanalla "äitiysraha" löytyi 12 hakutulosta

Työnantajan palvelut ja etuudet

Työnantaja voi saada yli 10 etuutta Kelasta. Useimpia tukia voi hakea verkossa. Täältä saat kokonaiskuvan Kelan palveluista ja etuuksista työnantajalle.

Tilasto vanhempainpäivärahasta

Vanhempainpäivärahatilasto antaa kuvan perheiden toimeentuloturvasta, kun perheeseen syntyy lapsi tai siihen otetaan ottolapsi.

Asiointipalvelut työnantajille

Kirjaudu sisään työnantajien asiointipalveluihin Katso-tunnisteilla. Palveluissa voit tehdä ilmiotuksia, hakea Kelan etuuksia ja katsella mm. lähetettyjä tietoja.

Vanhempainpäivärahat

Vanhempainpäivärahoja ovat äitiysraha, erityisäitiysraha, isyysraha ja vanhempainraha.

Äitiysraha

Äitiysvapaalle voi jäädä 30−50 arkipäivää eli noin 5−8 viikkoa ennen laskettua aikaa. Äitiysvapaa alkaa ennen lapsen laskettua syntymäaikaa. Jäät äitiysvapaalle viimeistään 30 arkipäivää (n. 5...

Näin haet äitiysrahaa

Hae äitiysrahaa verkossa. Asiointipalveluun kirjaudutaan verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella. Äitiysrahahakemus löytyy kohdasta Hakemukset ja ilmoitukset > Vanhempainpäiväraha.

Erityisäitiysraha

Voit saada erityisäitiysrahaa, jos raskautesi aikana joudut olemaan poissa työstä ennen varsinaista äitiysrahakautta, koska joudut työssäsi alttiiksi kemiallisille aineille, säteilylle tai...

Palkaton aika

6 kuukauden palkka

6 kuukauden ajanjakso

Tulospalkkio

Lomaraha ja -korvaus

Näytetään tulokset 1 - 12.