Asiasanat kirjaimella "Ä"

Asiasanalla "äitiysvapaa" löytyi 11 hakutulosta

Asiointipalvelut työnantajille

Kirjaudu sisään työnantajien asiointipalveluihin Katso-tunnisteilla. Palveluissa voit tehdä ilmiotuksia, hakea Kelan etuuksia ja katsella mm. lähetettyjä tietoja.

Äitiysavustus

Äitiysavustukseksi voi valita joko äitiyspakkauksen tai 140 euron verottoman rahasumman. Äitiysavustusta voi hakea, kun raskaus on kestänyt vähintään 154 päivää eli noin viisi kuukautta.

Vanhempainpäivärahat

Vanhempainpäivärahoja ovat äitiysraha, erityisäitiysraha, isyysraha ja vanhempainraha.

Äitiysraha

Äitiysvapaalle voi jäädä 30−50 arkipäivää eli noin 5−8 viikkoa ennen laskettua aikaa. Äitiysvapaa alkaa ennen lapsen laskettua syntymäaikaa. Jäät äitiysvapaalle viimeistään 30 arkipäivää (n. 5...

Näin haet äitiysrahaa

Hae äitiysrahaa verkossa. Asiointipalveluun kirjaudutaan verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella. Äitiysrahahakemus löytyy kohdasta Hakemukset ja ilmoitukset > Vanhempainpäiväraha.

Erityisäitiysraha

Voit saada erityisäitiysrahaa, jos raskautesi aikana joudut olemaan poissa työstä ennen varsinaista äitiysrahakautta, koska joudut työssäsi alttiiksi kemiallisille aineille, säteilylle tai...

Ilmoitettavat palkat

Työnantajan vanhempainpäivärahahakemukseen ilmoitettavat palkat

Palkaton aika

6 kuukauden palkka

Perhevapaakorvaus työnantajalle

Perhevapaat jakautuvat epätasaisesti

Suomessa naiset pitävät valtaosan perhevapaista, mikä heikentää tasa-arvoa ja naisten työllisyyttä. Tälle sivulle on koottu tutkimus- ja tilastotietoa perhevapaista ja lapsiperhe-etuuksista.

Näytetään tulokset 1 - 11.