Kela on luotettava työnantaja

Elämässä mukana

Kelan tuet ja palvelut ovat mukana elämän kaikissa vaiheissa. Meillä tehdään työtä kaikkien kansalaisten hyväksi.

Tiesitkö tämän Kelasta työpaikkana?

Kelalaiset, mikä fiilis? Katso video!

Millainen työ, sellainen fiilis. Kelan työntekijät kertovat, millä mielellä he tekevät töitä.

Katso video!
  1. Kela on täynnä työhönsä tyytyväisiä tekijöitä. Haluamme olla kehittyvä ja vuorovaikutteinen työyhteisö. Mielekkäät tehtävät ja yhtenäiset työtavat tekevät työyhteisöstä toimivan. Henkilöstökyselyssä yli 80 % kelalaisista kertoi olevansa kokonaisuudessaan tyytyväisiä työhönsä.
  2. Meillä viihdytään pitkään. Tutkimuksessa kelalaiset antoivat yhteishengestä kouluarvosanaksi yli 8. Vaihtelevia elämäntilanteita huomioidaan meillä monin tavoin: opinto- ja vuorotteluvapaat sekä osittainen hoitovapaa ovat arkipäivää. Kela tarjoaa hyvät työsuhde-edut, johon kuuluu esimerkiksi kattava työterveyshuolto ja lounasetu.
  3. Tarjoamme monipuolisia tehtäviä ympäri Suomea. Tehtäväkenttämme on laaja, minkä vuoksi työllistämme eri alojen ammattilaisia monenlaisilla koulutustaustoilla. Tarjoamme töitä yli 200 paikkakunnalla.
  4. Tuemme kouluttautumista. Kela tarjoaa mahdollisuuden erikoistua oman alan osaajaksi. Uusi työntekijä saa kattavan perehdytyssuunnitelman, ja henkilöstön kehittymistä ja kouluttautumista tuetaan työuran aikana.
  5. Kela on suosittu työnantaja. Meille hakee töihin vuosittain yli 20 000 ihmistä. Sopisitko sinäkin meille töihin?