Siirry sisältöön

Verkkoasioinnin Viestit ja liitteet -sovelluksessa on havaittu häiriö Lisätietoja

Kesätöihin Kelaan

Kelan kesätyöpaikkojen haut ovat päättyneet. Kiitos kaikille hakijoille!

Käynnistämme haastattelut, kun hakemukset on käyty läpi. Valinnat tehdään huhtikuun aikana. Tämän jälkeen ilmoitamme sähköpostitse myös kaikille, jotka eivät tällä kertaa tulleet valituiksi.

Tänä kesänä on tarjolla noin 400 mielenkiintoista työpaikkaa ympäri Suomea. Kesätyöntekijämme työskentelevät mm. etuuskäsittelijöinä, puhelin- ja asiakaspalvelussa sekä ICT-palveluissa.

Vastuullinen kesäduuni 2018

Kela osallistuu tänäkin vuonna Vastuullinen kesäduuni -kampanjaan. Kela sitoutuu hyvän kesätyön periaatteisiin, jotka varmistavat parhaan mahdollisen kesätyökokemuksen sekä työntekijälle että työnantajalle. Näitä periaatteita ovat esimerkiksi työn mielekkyys, perehdytys sekä asianmukainen palkka.

Kesän 2016 kyselyn mukaan suurin osa kesätyöntekijöistämme olikin sitä mieltä, että oli saanut Kelassa hyvän perehdytyksen. He myös kokivat työn mielekkääksi ja monipuoliseksi. Lähes kaikkien kesätyöntekijöiden mielestä työilmapiiri oli hyvä.

Kesätyöntekijän muistilista – vinkkejä työnhakuun

Katso alta vinkkimme, kun haet kesätöitä Kelasta. Kesätyö saattaa olla ensimmäinen askel toivomaasi ammattiin, joten työnhaku kannattaa!

  • Jos olet kiinnostunut useammasta kesätyöpaikasta, hae jokaista paikkaa erikseen. Tutustu avoimiin työpaikkoihin.
  • Vaikka olisit jo hakenut kesätyötä, voit täydentää myöhemminkin ehdokasprofiiliasi esimerkiksi suosituksilla. Näin käytät Kelan eRekryä.
  • Voit muokata omaa ehdokasprofiiliasi milloin tahansa. Muutokset päivittyvät aina kaikkiin hakemuksiisi. Jos siis poistat esimerkiksi liitteen, se poistuu kaikista hakemuksistasi.
  • Kirjoita hakukirje aina Kirje-välilehdelle.
  • Hakukirjettä ei voi muuttaa hakemisen jälkeen. Jos haluat tehdä siihen korjauksia, hakemus kannattaa perua ja lähettää se uudelleen.

#töissäkelassa

Tutustu kelalaisten arkeen Instagram-tilillä @kela_fpa. Työntekijämme jakavat kokemuksiaan tunnisteella #töissäkelassa.

Lue lisää