Siirry sisältöön

Miksi Sosiaalivakuutus mainostaa?

Sosiaalivakuutus on Kelan sidosryhmäjulkaisu, joka ilmestyy sekä printtinä että verkossa. Julkaisulla on pitkä historia: ensimmäisen kerran se ilmestyi vuonna 1963.

Julkaisun keskeistä sisältöä ovat asiantuntijoiden, tutkijoiden ja poliittisten päättäjien haastattelut sosiaali- ja terveyspolitiikan ajankohtaisista aiheista. Tavoitteena on herättää keskustelua ja tuoda esiin erilaisia näkökulmia. Sosiaalivakuutuksen aiempiin numeroihin ja artikkeleihin voit tutustua täällä.

Kelan viestintä ja julkaisua tuottava Otavamedia OMA suunnittelevat lehden sisällöt ja teemat yhteistyössä. Konseptin mukaan lehden ns. kansijuttu on poliittisen vaikuttajan henkilöhaastattelu, joka liittyy lehden teemaan. Kansijutuissa tuodaan vuoden mittaan vaihtelevasti esiin haastateltavien edustamia erilaisia näkemyksiä ja kehitysehdotuksia.

Neljästi vuodessa printtilehden ilmestyessä nostamme uusimpia sisältöjä esiin Twitterissä myös mainoksilla. Mainonnalla pyrimme varmistamaan, että julkaisemamme sisällöt tavoittavat niistä kiinnostuneet lukijat.

Ehdotukset kiinnostavista haastateltavista ja näkökulmista ovat lämpimästi tervetulleita! Lähetä viesti toimitukseen sosiaalivakuutus@kela.fi.

Lue lisää