FPA-byråer och övriga serviceställen

Kontaktinformation till FPA:s byråer, sidomottagningar och samserviceserviceställen hittas med funktionen Sök serviceställe. Observera att serviceställena inte har telefonservice. På telefonservicenumren får kunderna råd i olika livssituationer.

Du kan sköta dina ärenden på vilken FPA-byrå som helst. På FPA-byrån finns det kundrådgivare som ger dig personlig rådgivning och information om alla FPA-förmåner. Du kan också lämna in ansökningar och använda vår kunddator där.

Ta med dig ett identitetsbevis när du besöker FPA-byrån, t.ex. ditt körkort, ett fotoförsett FPA-kort eller ditt pass. Om du sköter en annan persons ärenden behöver du förutom identitetsbeviset även en specificerad fullmakt av personen i fråga.

På en sidomottagning kan du lämna in ansökningar och få information om olika FPA-förmåner. FPA:s sidomottagning i Savukoski betjänar den första måndagen i månaden.

Ett samserviceställe är ett verksamhetsställe som upprätthålls gemensamt av FPA och andra offentliga organisationer. Där hittar du ansökningsblanketter och broschyrer och du kan lämna in ansökningar och få allmän handledning om förmåner och FPA:s e-tjänster.

Mer information

Senast ändrad 25.1.2016
Uppdaterad 22.10.2012