Työnantajien Skype-infoissa ajankohtaista tietoa Kela-asioista

Kela järjestää helmikuun alusta työnantajille lyhyitä Skype-infoja, joissa asiantuntijat kertovat ajankohtaisista asioista. Noin puolen tunnin infoja on kevään mittaan noin kerran kuussa. Skype-infojen sarja alkaa 6.2. teemalla ”Tulorekisteritietojen käyttö Kelassa”.

Infojen päivämäärät ja kellonajat sekä aiheet julkaistaan ennakkoon Työnantajainfossa ja kela.fi/tyonantajat-sivuilla. Skype-infot tallennetaan, joten niitä voi katsoa ja kuunnella myös myöhemmin.

6.2.2020 klo 13 Skype-info: Tulorekisteritietojen käyttö Kelassa

Ensimmäinen työnantajien Skype-info käsittelee tulorekisteristä saatavien tietojen käsittelyä Kelassa. Infossa käydään läpi muun muassa sitä, miten työnantaja-asioiden käsittely on muuttunut, mitä tietoa tulorekisteristä haetaan, mikä tieto on kriittistä ja mitä tietoa Kela ei saa tulorekisteristä.

Kohderyhmä:

Palkanlaskenta-asiantuntijat, henkilöstöhallinnon asiantuntijat, palkkajärjestelmien kehittäjät, muut aiheesta kiinnostuneet

Aika:

Torstai 6.2. klo 13.–13.30

Osallistumislinkki: Liity Skype-kokoukseen (ei ennakkoilmoittautumista)

Ongelmia liittymisessä? Kokeile Skype Web Appia

Tilaisuus järjestetään virtuaalitilaisuutena Microsoftin Skype for business -ohjelmalla. Osallistuja tarvitsee verkkoyhteyden, kuulokkeet (kaiuttimet) ja mikrofonin (esim. kuulokkeet, joissa on mikrofoni). Tietokoneella ei tarvitse olla Skype-ohjelmaa (ks. tekninen ohje).

Kysymyksiä ja toiveita?

Chatin kautta on mahdollista esittää kysymyksiä esityksen aikana. Materiaaleja täydennetään tarvittaessa esityksen jälkeen kysymyksillä ja vastauksilla, jotka julkaistaan työnantajien kela.fi-sivuilla osoitteessa https://www.kela.fi/tyonantajat-oppaat.

Toiveita tulevien Skype-infojen aiheiksi voi lähettää osoitteeseen tyonantajainfo@kela.fi.

Tervetuloa mukaan!