Äitiyspakkauksen potkupuku voi olla viallinen – vielä lähettämättömät tarkistetaan


Kela on saanut kaksi reklamaatiota vuoden 2016 äitiyspakkauksen potkupuvun vetoketjusta. Ilmoitusten mukaan vetoketjun yläosassa olevat pienet piikit ovat raapineet vauvan kaulaa. Vielä varastossa olevat potkupuvut tarkistetaan ennen kuin ne jaetaan asiakkaille. Jos olet jo saanut potkupuvun, se kannattaa tarkistaa itse.

Vialliseksi ilmoitettu tuote on vetoketjullinen potkupuku, jossa on sinisiä ja harmaita kuvioita.

Kela on saanut kaksi ilmoitusta virheellisestä tuotteesta. Yhteensä äitiyspakkauksia, joissa kyseinen potkupuku on mukana, on jaettu noin 26 000 kappaletta.  

Kela on selvittänyt asiaa yhteistyössä pakkauksen jakelijan ja tuotteen toimittajan kanssa.  Kelalle on tärkeää, että äitiyspakkauksen tuotteet ovat turvallisia ja laadukkaita. Siksi kaikki vielä lähettämättömät potkupuvut tarkistetaan erikseen ja siitä jätetään asiakkaalle ilmoitus pakkaukseen.

Tarkista vetoketju ja ilmoita viasta

Vaikka virheen mahdollisuus on hyvin pieni, Kela kehottaa kaikkia vuoden 2016 äitiyspakkauksen saaneita tarkistamaan potkupuvun vetoketjun yläosan.

Jos huomaat ongelman, ole yhteydessä pakkauksen jakelijaan: Logistikas Hankinta Oy, aitiyspakkaus(at)logistikas.fi tai p. 040 842 1001. Saat viallisen potkupuvun tilalle uuden, virheettömän potkupuvun.

Virheetön potkupuku on turvallinen vaate. Potkupuvun tulee olla vauvalle sopivan kokoinen, sen vetoketju pitää vetää kunnolla ylös asti, ja raapimissuoja tulee asettaa huolellisesti vetoketjun päälle.

Kela pahoittelee tilannetta.