Äitiyspakkaus 2016 julkistetaan perjantaina 4.3. klo 9.30 – Katso livenä Periscopessa


Äitiyspakkaus on perinteinen mutta myös jatkuvasti uudistuva kokonaisuus. Äitiyspakkauksen sisältöä kehitetään vuosittain asiakaspalautteen perusteella. Esimerkiksi tekstiilien värit ja kuosit vaihtelevat, ja pakkaukseen otetaan myös täysin uusia tuotteita.

Äitiyspakkaus 2016 julkistetaan medialle perjantaina 4.3. Lähetämme tilaisuudesta suoraa lähetystä Periscopessa klo 8.30 alkaen. Kaikki uuden pakkauksen tuotteet esitellään klo 9.30. Tämän jälkeen pääset myös kurkistamaan, miltä pakkauksen vaatteet näyttävät oikeiden vauvojen päällä. Lähetys on suunnattu kaikille äitiyspakkauksesta kiinnostuneille.

Huomaathan, että uutta pakkausta ei kuitenkaan aleta jakaa heti, sillä edellinen pakkaus jaetaan vuosittain loppuun, ennen kuin uutta pakkausta voidaan jakaa asiakkaille. Pakkauksen vaihtumisajankohta riippuu äitiysavustushakemusten määrästä. Äitiysavustus tulee hakea viimeistään kaksi kuukautta ennen laskettua aikaa.

Seuraa Kelaa Periscopessa (@kela_uutiset), jotta saat ilmoituksen alkavista lähetyksistä. Lähetykset säilyvät Kelan Periscope-kanavalla vuorokauden, jonka aikana niitä voi katsoa jälkilähetyksinä. Myöhemmin osa lähetyksistä on katsottavissa Kelakanavalla Youtubessa.

Live-lähetystä voi myös seurata osoitteessa periscope.tv/kela_uutiset.  

Väritä unelmiesi äitiyspakkaus!


Äitiyspakkauksen julkistusta odotellessa voit virittäytyä tunnelmaan värittämällä vaikkapa yhdessä lasten kanssa äitiyspakkauspakkauksen tuotteiden värityskuvan. Pakkaukseen valitaan vuosittain paljon neutraaleja värejä, jotta ne sopivat erilaisille perheille ja ovat helposti yhdisteltävissä muihin vaatteisiin. Mitä värejä ja kuoseja sinä valitsisit mukaan, jos saisit päättää? Nyt voit värittää toiveidesi mukaisen pakkauksen!

Kuvat uuden äitiyspakkauksen tuotteista julkaistaan kela.fi/aitiyspakkaus-sivulla perjantaina 4.3. klo 9.30.