Vammaisten henkilöiden tulkkauspalvelu: Asiakastilaisuus 4.10.2017

 

Kela järjestää 4.10. klo 9–15 vammaisten henkilöiden tulkkauspalvelun asiakkaille ja asiakasjärjestöille tilaisuuden, jossa kerrotaan ja keskustellaan tulevista muutoksista ja palvelulupauksesta.

Asiakastilaisuus järjestetään Kelan päätalolla Helsingissä (Nordenskiöldinkatu 12). Tilaisuuteen tulee ilmoittautua etukäteen ja mukaan mahtuu 100 osallistujaa. Esityksiä ja keskustelua voi seurata myös verkkolähetyksen kautta.Tilaisuudessa on yleisötulkkaus (viittomakieli ja kirjoitustulkkaus).

Lähetä kysymyksesi etukäteen

Kela pyrkii varmistamaan, että kaikki tulkkauspalvelun asiakasryhmät ovat tilaisuudessa edustettuina ja että kaikki ryhmät saavat puheenvuoroja.

Jos haluat esittää kysymyksiä voit lähettää ne meille etukäteen osoitteeseen viestinta@kela.fi. Voit myös esittää kysymyksiä ja osallistua keskusteluun Twitterin kautta, käytä aihetunnistetta #vatuinfo. Kaikkiin kysymyksiin ei todennäköisesti ehditä vastata päivän aikana. Kokoamme yleisimmät kysymykset ja vastaukset kela.fihin.

Ohjelma ja verkkolähetys

Ilmoittautuminen

Palvelua kehitetään yhteistyössä

Kela kehittää vammaisten henkilöiden tulkkauspalvelua yhdessä asiakasjärjestöjen ja sidosryhmien kanssa. Esimerkiksi syksyllä 2016 asiakkaille ja sidosryhmille järjestettiin laaja kuulemistilaisuus. Lisäksi Kela tapaa ja kouluttaa tulkkauspalvelun tuottajia. Myös muita alan toimijoita, kuten oppilaitosten ja ammattijärjestöjen edustajia, on tavattu säännöllisesti.

Tilaisuuden esitykset

Lue lisää