Kysy sateenkaariperheiden etuuksista Instagramissa

Helsinki Pride -viikolla 24.–30.6.2019 Kelan Instagram-tilillä voi kysyä erityisesti sateenkaariperheiden etuuksista. Kesäkuun asiakasviestinnässä muistutetaan myös, miten avoliitto voi vaikuttaa Kelan etuuksiin.

Kelan uudistuneella Instagram-tilillä palveluneuvojat vastaavat asiakkaiden kysymyksiin Instagram Stories -osiossa. Aikaisempia viikkoteemoja ovat olleet mm. opiskelijoiden etuudet, työttömyysturva ja asumistuki. Kesäkuun viimeisellä viikolla voi esittää erityisesti sateenkaariperheiden etuuksiin liittyviä kysymyksiä.

Sosiaalisen median kanavissa muistutetaan myös, miten avio- ja avoliitto vaikuttavat muihin Kelan etuuksiin. Avioliitosta Kela saa tiedon automaattisesti. Avoliitosta pitää itse ilmoittaa Kelaan.

Kela on Suomen suurimman kulttuuri- ja ihmisoikeustapahtuma Helsinki Priden yhteistyökumppani. Osana yhteistyökumppanuutta Kela näkyy Pride-viikolla mm. Helsingin Sanomien ilmoituksissa, Avoin kaikille -julistekampanjassa sekä ulkonäytöillä Helsingin Aleksanterinkadulla ja Kaivopuistossa. Kela osallistuu tänä vuonna useisiin tapahtumiin.

Lue lisää