Näin Kela palvelee Riihimäellä 30.9. alkaen

Kelan Riihimäen palvelupisteen aukioloajat ja palvelutapa muuttuvat syyskuun lopussa. Asiakkaita neuvotaan ja opastetaan aulassa mahdollisimman pian sen jälkeen, kun ovat astuneet sisään. Asiakkaita palvellaan myös vuoronumerolla ja tarvittaessa voidaan varata aika.

Riihimäen palvelupiste (Temppelikatu 9 A) on jatkossa avoinna maanantaista perjantaihin klo 9–12. Iltapäivisin klo 13–16 palvellaan ajan varanneita asiakkaita.

Kelan asiantuntijapalvelua on tarjolla etäpalveluna Riihimäen seudun Ohjaamoissa Monarissa (Uudenmaankatu 1) ja Hausjärven kirjastossa (Sykärintori 1, Oitti). Etäpalvelua voi käyttää Ohjaamojen aukioloaikoina, kuitenkin enintään klo 15 saakka. Kuva- ja ääniyhteydellä tapahtuva etäpalvelu rinnastuu asiakaspalveluun Kelan palvelupisteessä.

Asiat kuntoon ajanvarauksella

Kun asiakas varaa ajan, Kelan palveluasiantuntija voi perehtyä asiakkaan tilanteeseen etukäteen. Asiakkaan kannattaa varata aika etenkin silloin, kun hänen elämäntilanteensa muuttuu ja hän tarvitsee neuvoja tukien hakemisessa. Ajanvarauksella asiakas pääsee asioimaan sovittuna ajankohtana ilman jonottamista.

Asiakas voi varata ajan palvelupisteeseen tai puhelinpalveluun. Jos ajan varaa puhelinpalveluun, Kelan palveluasiantuntija soittaa sovittuna ajankohtana. Puhelinpalvelu on auki maanantaista perjantaihin.

Ajan voi varata verkossa osoitteessa www.kela.fi/ajanvaraus tai soittamalla Kelaan.

 

Lisätietoja asiakkaille