Lasten ja nuorten ryhmäterapioiden uudet palveluntuottajat on valittu

Kela on valinnut lasten ja nuorten ryhmäterapiaa vaativana lääkinnällisenä kuntoutuksena järjestävät palveluntuottajat uudelle sopimuskaudelle. Aikuisten ryhmäterapian palveluntuottajat valitaan marraskuun aikana.

Kela on kilpailuttanut palveluntuottajat, jotka tarjoavat lasten ja nuorten ryhmäterapiaa vaativana lääkinnällisenä kuntoutuksena. Uusien sopimusten mukainen palvelu alkaa 1.1.2022. Nykyisten palveluntuottajien sopimukset ovat voimassa 31.12.2021 asti.

Kela lähettää kirjeen niille asiakkaille, joiden palveluntuottaja vaihtuu kilpailutuksen vuoksi. Asiakas saa tarvittaessa apua uuden palveluntuottajan valintaan nykyiseltä palveluntuottajalta tai Kelasta.

Kilpailutus järjestettiin lasten ja nuorten sekä aikuisten suomenkielisistä ryhmäterapioista. Aikuisten ryhmäterapian uudet palveluntuottajat valitaan marraskuun aikana. Kilpailutus ei koskenut yksilöterapioita.

 

Ruotsinkielisiä ryhmäterapiapalveluja hankitaan tarvittaessa suorahankintoina.

Lue lisää: Kela on valinnut vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen lasten ja nuorten ryhmäterapioiden palveluntuottajat uudelle sopimuskaudelle (hankinnan tiedote 14.10.2021)