Kela mukana Lääkäri 2020 tapahtumassa

Suomen suurin terveydenhuoltoalan tapahtuma järjestetään 8.1.2020 -10.1.2020 Messukeskuksessa.  Kelan asiantuntijat ovat osastolla 2d49  kertomassa Kelan tarjoamista kuntoutusvaihtoehdoista ja muista Kelan etuuksista.  

Kela tuo tapahtumassa esille Kelan tarjoamia monipuolisia kuntoutuspalveluja kaikenikäisille ja eri elämänvaiheessa oleville potilaille sekä muita Kelan etuuksiin liittyviä asioita.

- Tavoitteena on antaa lääkäreille vinkkejä potilaan ohjaamisesta oikeaan kuntoutusmuotoon, josta potilas saa parhaimman hyödyn, vastaava ylilääkäri Kirsi Vainiemi kertoo.

Tapahtuman jokaisena päivänä Areena-lavalla on monipuolinen kattaus debatteja, haastatteluja ja puheenvuoroja ajankohtaisista teemoista. Kelan vastaava asiantuntijalääkäri Jan Löfstedt nousee lavalle tapahtuman ensimmäisenä päivänä keskiviikkona. Löfstedtin ajankohtaisen puheenvuoron aiheena on ”ohjaa nuori kuntoutukseen”. Puheenvuorossaan Löfstedt kertoo, kuinka ohjata nuori kuntoutuksen keinoin hänelle sopivaan koulutukseen tai työhön.  Kuntoutukseen hakeutumista ilman lääkärinlausuntoa käsitellään myös puheenvuorossa.

-Kelan tärkeä rooli on tukea kaikissa elämänvaiheissa, mutta tulevaisuuden tekijöinä nuoret ovat ryhmä, johon panostetaan erityisesti, Vainiemi korostaa.

Kelan osastolla 2d49 saat myös ennakkotietoa 5:llä eri paikkakunnalla järjestettävästä  ”Kuntoutuksella toimintakykyä” –koulutustapahtumasta, joka järjestetään ensimmäisenä Helsingissä 5.3.2020. Tule hakemaan oma kutsusi Helsingin tapahtumaan!

Lääkärit 2020-tapahtuma on Suomen suurin terveydenhuoltoalan ammattitapahtuma, joka on suunnattu lääkäreille sekä lääke- ja terveysalan vaikuttajille. Tapahtuman järjestää Suomen Lääkäriliitto yhteistyössä Messukeskuksen kanssa.

Lue lisää: