Kelan Elämässä.fi -verkkolehti voitti kultaa New Yorkissa


Kelan Elämässä.fi-verkkolehti on voittanut kuluttaja-asiakkaiden Standalone Digital Magazine -sarjan kansainvälisessä FOLIO Eddie and Ozzie Awards -designkilpailussa. Palkintojen saajat julkistettiin New Yorkissa torstaina 12.10.

Elämässä.fi on Kelan ensimmäinen verkkomedia henkilö- ja työnantaja-asiakkaille. Media lanseerattiin alkuvuodesta, ja sen kuukausittainen kävijämäärä nousi nopeasti 40 000:een.

Elämässä.fi tuottaa Kelan asiakkaille ihmisläheisiä, koskettavia ja aitoja asiakastarinoita sekä blogeja, kyselyjä ja testejä, jotka täydentävät kela.fin asiasisältöä. Tarinat auttavat asiakkaita ymmärtämään, mitä Suomen sosiaaliturva eri elämäntilanteissa voi omassa elämässä tarkoittaa.

Elämässä.fin sisältö on saatavilla myös ruotsiksi (mittiallt.fi). Sivusto on esteetön ja sen koko sisältö on kuunneltavissa luettuna suomeksi ja ruotsiksi.

Kelassa verkkolehden sisältöä suunnittelee ja koordinoi viestinnän asiantuntija Satu Kontiainen. Elämässä.fi-verkkomedian tuotannosta ja suunnittelusta vastaavat Otavamedia OMAssa Johanna Hytönen, Jenni Juntunen, Antti Karvanen ja Antti Pulkkinen.

Eddie and Ozzie Awards on maailman arvostetuimpia suunnittelukilpailuja verkko- ja printtimedioille. Kilpailuun osallistuu vuosittain satoja medioita ympäri maailman. FOLIO Eddie and Ozzie Awards -kilpailun järjestää yhdysvaltalainen Folio Magazine.

Lue lisää:

Elämässä.fi

Mittiallt.fi

FOLIO Eddie an Ozzie Awards -designkilpailusta:

http://www.foliomag.com/2017-folio-ozzie-digital-award-winners/2/

http://www.foliomag.com/recapping-folios-2017-eddie-ozzie-awards/