Tulevia koulutuksia palveluntuottajille vuonna 2023 alkavista uuden sopimuskauden kuntoutuspalveluista

Kela järjestää uudelle sopimuskaudelle valituille palveluntuottajille koulutustilaisuuksia. Koulutukset koskevat vuonna 2023 alkavan sopimuskauden kuntoutuspalveluita. Koulutukset on tarkoitettu kyseiseen kuntoutuspalveluun valituille palveluntuottajille. Koulutuksia järjestetään kahdella eri tavalla: reaaliaikaisina Teams-koulutuksina ja ajasta riippumattomina koulutuksina Teams-tiimejä hyödyntäen.

Reaaliaikaiset Teams-koulutukset

Ammatillisen kuntoutusselvityksen (AKSE), Elinsiirto- ja Aivovammakurssien ja yksilöterapioiden koulutukset toteutetaan reaaliaikaisina Teams-koulutuksina loppuvuodesta 2022.

Ilmoittautuminen reaaliaikaisiin Teams-koulutuksiin aukeaa lähempänä koulutusta. Erilliset tiedotteet ilmoittautumisista julkaistaan lähempänä Tapahtumat ja koulutukset -sivuilla.  

Koulutusten alustavat ajankohdat ovat:

 • 25.10.2022, klo 12.30–14.30
  Teams-koulutus palveluntuottajille: AKSE
 • 16.11.2022, klo 8–9.00
  Teams-koulutus palveluntuottajille: Elinsiirto-kurssit aikuisille ja lapsille
 • 30.11.2022, klo 8–10.30
  Teams-koulutus palveluntuottajille: Vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen yksilöterapiat
 • 30.11.2022, klo 8–9.00
  Teams-koulutus palveluntuottajille: Aivovamma-kurssit

Ajasta riippumattomat Teams-tiimien kautta toteutuvat koulutukset

Ääreishermo- ja lihassairaudet-, ALS- ja IBD-kurssien uusien palveluntuottajien koulutukset järjestetään uudenlaisella tavalla hyödyntäen Teams-tiimejä. Edellä mainittujen kurssipalvelujen palveluntuottajille lähetetään sähköpostitse kutsu liittyä Teams-tiimiin.

Tervetuloa!


Kuntoutuspalvelujen ryhmä