Tutustu uusiin sisältöihin Yhteistyökumppanit-sivuilla

Miten neuvoa toimeentulotukiasiakasta Kela-asioissa? Entä mitä pitää ottaa huomioon kuntalisäsopimusta laatiessa? Nyt löydät napakkaa tietoa ja ohjeita kela.fin Yhteistyökumppanit-sivuilta!

Kela.fin Yhteistyökumppanit-sivulla julkaistiin 3 uutta osiota:

Osiot julkaistiin suomeksi ja ruotsiksi.

Sisällön uudistamisessa hyödynnettiin tietoa käyttäjien toiminnasta sivustolla. Loppukäyttäjiä myös haastateltiin ennen uudistusta ja sen edetessä. Käytetyimmät ja tarpeellisimmat sisällöt nostettiin näkyville paikoille ja osioiden rakennetta selkeytettiin. Sivut ovat nyt helppolukuiset, silmäiltävät ja saavutettavat.

Napakat ohjeet auttavat toimimaan oikein

Uusista osioista löytyy selkeät ja tiiviit toimintaohjeet erilaisiin tilanteisiin. Ohjeet auttavat toimimaan esimerkiksi neuvontatilanteissa sekä laskutus- ja sopimusasioissa.

Tutustu esimerkiksi seuraaviin sivuihin:

Samalla Kela on päivittänyt alle 16-vuotiaan vammaistuen maksamiseen liittyvää lomaketta ja ohjetta. Jatkossa kunta voi ilmoittaa alle 16-vuotiaan vammaistuen perimisestä yhdellä lomakkeella. Kunnan tulee olla oma-aloitteinen vammaisetuuden perimisessä.

Uudistustyö jatkuu

Kela.fin Yhteistyökumppanit-sivut uudistetaan osio kerrallaan. Uudistuksen päätyttyä kaikki osiot ovat kela.fi-konseptin mukaisia ja saavutettavia. Uusien sivujen on tarkoitus palvella ammattilaisia niin, että he löytäisivät tarvitsemansa tiedon verkosta helposti ja nopeasti, ja tarve soittaa Kelaan vähenisi.