Vuoden 2018 KIILA-kursseja haettavissa nyt


Vuoden 2018 KIILA-kuntoutuskurssit ovat nyt työnantajien, ammattiliittojen ja yhdistysten haettavissa. Myös loppuvuoden 2017 kurssit, joiden tulee alkaa vielä tänä vuonna, ovat haettavissa.

Ammatilliset KIILA-kuntoutuskurssit on tarkoitettu työssä oleville henkilöille, jotka tarvitsevat tukea työkykyynsä. Kursseja voi hakea ympäri vuoden sitä mukaa kun työpaikalla ilmenee kuntoutuksen tarvetta.

Ryhmämuotoista KIILA-kuntoutuskurssia haetaan Kelan verkkosivun KIILA-kurssien asiointipalvelusta, johon tarvitaan KATSO-tunniste. Kurssin vahvistumisesta tulee hakijalle sähköpostiviesti välittömästi, jolloin hakijataho ja valittu palveluntuottaja pääsevät nopeasti suunnittelemaan kurssin aikataulua.

Myös yksittäiselle työntekijälle


Myös yksittäinen työntekijä voi hakea Kelan KIILA-kuntoutukseen joko oma-aloitteisesti tai työterveyshuollon tai esimiehen ehdotuksesta. Jos työntekijälle ei heti löydy sopivaa kurssia, Kela muodostaa hänelle sopivan kurssin. Se voi olla ammattialakohtainen, esimerkiksi hoitoalalla työskentelevien KIILA-kurssi. Yksittäinen työntekijä hakee KIILA-kuntoutusta hakemuslomakkeella KU 200.

Lue lisää