Skype-infoissa ajankohtaista työnantajien Kela-asioista

Kela järjestää kevään aikana työnantajille lyhyitä Skype-infoja, joissa asiantuntijat kertovat ajankohtaisista asioista. Noin puolen tunnin infoja on kevään mittaan noin kerran kuussa.

Infojen päivämäärät ja kellonajat sekä aiheet julkaistaan ennakkoon Työnantajainfossa ja kela.fi/tyonantajat-sivuilla. Skype-infot tallennetaan, joten niitä voi katsoa ja kuunnella myös myöhemmin.

2.4.2020 klo 14 Skype-info: Työterveyshuollon korvausten hakeminen

Huhtikuun Skype-infossa käsitellään työterveyshuollon korvausten hakemista hakemuksen täyttämisen näkökulmasta. Infossa annetaan ohjeita palveluntuottajalta saatujen korvaushakemustietojen täydentämiseen sekä vinkkejä asioista, joihin kannattaa kiinnittää huomiota eri hakukanavissa. Infossa ei käsitellä korvaamiseen liittyviä kysymyksiä.

Kohderyhmä:

Työnantajat ja työnantajien edustajat, jotka täyttävät työterveyshuollon kustannusten korvaushakemuksia Kelaan, terveydenhuollon tietojärjestelmien kehittäjät, muut aiheesta kiinnostuneet.

Aika: Torstai 2.4 klo 14.–14.30

Osallistumislinkki: Liity Skype-kokoukseen (ei ennakkoilmoittautumista)
Ongelmia liittymisessä? Kokeile Skype Web Appia.

Tilaisuus järjestetään virtuaalitilaisuutena Microsoftin Skype for business -ohjelmalla. Osallistuja tarvitsee verkkoyhteyden, kuulokkeet (kaiuttimet) ja mikrofonin (esim. kuulokkeet, joissa on mikrofoni). Tietokoneella ei tarvitse olla Skype-ohjelmaa (ks. tekninen ohje).

Kysymyksiä ja toiveita?

Chatin kautta on mahdollista esittää kysymyksiä esityksen aikana. Materiaaleja täydennetään tarvittaessa esityksen jälkeen kysymyksillä ja vastauksilla. Materiaalit ja tallenne julkaistaan työnantajien kela.fi-sivuilla osoitteessa kela.fi/tyonantajat-oppaat

Toiveita tulevien Skype-infojen aiheiksi voi lähettää osoitteeseen tyonantajainfo@kela.fi.

Tervetuloa mukaan!

Lue lisää