Lääkäreiden webinaarissa 17.3. käsitellään työkyvyn tukemisen keinoja

Järjestämme yhdessä Telan kanssa lääkäreille 17. maaliskuuta verkkokoulutuksen aiheesta Yhteistyöllä työhön paluuta tukemaan. Webinaarissa käsitellään onnistuneiden tapausesimerkkien avulla lääkärin roolia mielenterveyspotilaiden työkyvyn seurannassa ja tukemisessa.

Aamupäivän mittaisessa koulutuksessa lääkärit kuulevat keinoista ja poluista, joilla ihminen voi jatkaa työssä tai palata takaisin työhön mielenterveysongelman hoito- ja kuntoutusprosessin aikana. Webinaari rajautuu mielenterveysongelmiin, sillä mielenterveyssyistä sairauspäivärahaa saavien ja työkyvyttömyyseläkkeelle siirtyvien määrät ovat viime vuosina olleet kasvussa.

Tilaisuudessa on puhujina Kelan ja työeläkevakuuttajien ylilääkäreitä, asiantuntijalääkäreitä sekä kokemusasiantuntija. He kertovat esimerkiksi osasairauspäivärahan, työterveyshuollon järjestämän työkokeilun sekä Kelan ja työeläkevakuuttajien järjestämän varsinaisen ammatillisen kuntoutuksen tarjoamista mahdollisuuksista ja käsittelevät hoito- ja kuntoutusprosessien kehittämistä onnistuneiden tapausesimerkkien avulla.

Tilaisuus on suunnattu lääkäreille.

 

Lue lisää ja ilmoittaudu: