Perhepalveluille webinaari perhevapaauudistuksesta

Kela järjestää neuvoloiden, perhekeskuksien sekä perheoikeudellisten palveluiden henkilökunnalle webinaarin 28.1.2022 klo 9–10.15. Aihe on ajankohtainen: Perhevapaat uudistuvat – Kela-asiat perhepalveluiden yhteydessä. Tervetuloa!

Kela järjestää 28.1.2022 perhepalveluille suunnatun webinaarin, joka liittyy 1.8.2022 voimaan astuvaan lainsäädäntöön perhevapaista.  Webinaarissa kerrotaan uudistuksen tuomista muutoksista perhe-etuuksiin. Erityisesti keskitytään vanhempainpäivärahoihin ja niiden uusiin joustoihin sekä etuuksien nimien muutoksiin. Lisäksi webinaarissa käydään läpi, mitä asioita on hyvä ottaa huomioon Kelan perhe-etuuksia haettaessa ja kuinka perheiden uutta arkea voidaan tukea oikea-aikaisella hakemisella. 

Reilun tunnin aikana webinaarissa käydään tarkemmin läpi vanhempainpäivärahoja ja hakemisen vaiheita Kela-asioissa. Tilaisuudessa puhujina ovat Kelan perhe-etuuksien asiantuntijat.

Webinaarin kohderyhmänä ovat erityisesti neuvoloiden, perhekeskuksien, perheoikeudellisten palveluiden ja terveydenhuollon henkilöstö. Saamiemme toiveiden ja kerätyn palautteen mukaan Kela-asioista kaivataan koottua tietoa ja tukea. Webinaari on maksuton ja avoin kaikille aiheesta kiinnostuneille ammattilaisille. Webinaari julkaistaan myöhemmin myös tallenteena.

Lue lisää ja ilmoittaudu webinaariin 26.1.2022 mennessä:

https://www.lyyti.in/perhevapaat_Kela

Huom! Työnantajille ja henkilöstöhallinnon asiantuntijoille järjestetään perhevapaaudistuksesta oma webinaari 17.2. 2022. Lue lisää Työnantajille ja henkilöstöhallinnolle webinaari perhevapaauudistuksesta.