Työnantaja, kerro mielipiteesi Kelan kuntoutuksesta osana työelämää

Kela kerää työnantajien näkemyksiä, jotta voimme parantaa kuntoutuspalveluita. Järjestämme verkossa 19.11.2020 työnantajaraadin, jossa voit kertoa mielipiteesi.

Kela hakee osallistujia marraskuussa kokoontuvaan työnantajaraatiin, jonka puheenaiheena on Kelan tuottamat kuntoutuspalvelut. Tavoitteena on kehittää palveluitamme vastaamaan paremmin työelämän tarpeita. Kaipaamme työnantaja-asiakkaidemme näkemyksiä esimerkiksi seuraaviin kysymyksiin:

Miten henkilöstön osallistuminen erilaisille kuntoutuskursseille tai yksilökuntoutuksiin käytännössä sujuu?
Miten hyvin kuntoutukset vastaavat työelämän tarpeita?
Löytyykö kuntoutuspalveluista riittävästi tietoa?

Työnantajaraati kokoontuu verkossa torstaina 19.11.2020 klo 9–11.

Tilaisuus pidetään suomeksi.

Ilmoittaudu mukaan viimeistään 6.11.2020

Tule mukaan vaikuttamaan ja ilmoittaudu työnantajaraatiin tämän linkin kautta.

Toivomme mukaan niin pienien kuin suurienkin yritysten edustajia, joiden työpaikalla on ollut kuntoutettavia työntekijöitä tai joilla on muuten intoa kehittää kuntoutuspalveluja.

Tavoitteenamme on koota mahdollisimman monipuolinen osallistujajoukko, minkä vuoksi kysymme  osallistujista taustatietoja ilmoittautumisen yhteydessä. Tiedotamme kaikille ilmoittautuneille kun osallistujajoukko on valittu.

Asiakasraadit osana palvelukehitystä

Asiakkaidemme näkemykset ovat tärkeitä Kelan palveluiden kehittämiseksi. Kertaluontoiset asiakasraadit ovat yksi esimerkki, jolla asiakkaiden näkemyksiä palveluista tai kehitettävistä asioista kerätään. Asiakasraadeissa keskustellaan luottamuksellisesti kohderyhmälle tärkeistä teemoista pienryhmässä, noin 10 osallistujan kesken. Keskustelussa ei kuitenkaan käsitellä työpaikalla toteutuneita yksittäisiä kuntoutustapauksia.