Esihenkilöiden verkkoseminaarissa 25.8. käsitellään ajankohtaisia työkyvyn tukemisen keinoja

Kela järjestää esihenkilöille 25. elokuuta verkkoseminaarin ”Työkyvyn tukeminen ja kuntoutuksen työkalupakki”. Tilaisuudessa asiantuntijat antavat vinkkejä työkokeilun toteuttamiseen ja työkyvyn tukemiseen etätyöaikana sekä kertovat ajankohtaisista kuntoutusvaihtoehdoista.

Järjestämme 25. elokuuta klo 10 verkkoseminaarin ”Työkyvyn tukeminen ja kuntoutuksen työkalupakki”. Seminaari liittyy Kelan saman nimiseen infolehtiseen, joka julkaistaan seminaarin yhteydessä. Verkkoseminaari ja infolehtinen on suunnattu erityisesti esihenkilöille.

Sekä verkkoseminaarissa että uudessa infolehtisessä kerrotaan ajankohtaisten näkökulmien kautta, miten esihenkilö voi tukea työntekijän työkykyä ja työssä jaksamista yhteistyössä työterveyshuollon ja henkilöstöasioiden asiantuntijoiden kanssa.

Puolentoista tunnin aikana käydään läpi työkyvyn tukemisen polku. Tilaisuudessa puhujina ovat Kelan kuntoutuksen asiantuntijat, työeläkelaitos Ilmarisen työkykyjohtamisen asiantuntija sekä työterveysyritys Finlan työkykyvalmentaja. He antavat vinkkejä työkokeilun toteuttamiseen ja työkyvyn tukemiseen etätyöaikana sekä kertovat ajankohtaisista kuntoutusvaihtoehdoista, kuten työuupumukseen tarkoitetusta Oras-kurssista ja yksilöllisen valmennuksen Kiila-yksilöpalvelusta.

Verkkoseminaarin kohderyhmänä ovat erityisesti esihenkilöt, koska työnantaja-asiakkailta saamamme palautteen mukaan esihenkilöt kaipaavat lisää tietoa ja tukea työkykyasioihin. Tilaisuus on maksuton ja avoin kaikille aiheesta kiinnostuneille.

Lue lisää ja ilmoittaudu: