55 Plus-valmennuksen tarjouskilpailut ovat alkaneet

Kelan 55 – 64-vuotiaiden työttömien kuntoutuksen kehittämisprojektissa kokeillaan ja kehitetään uutta valmennuksellista kuntoutuspalvelua 55 Plus-valmennusta.  55 Plus-valmennus toteutetaan avointen työmarkkinoiden työpaikalla, ja sen tavoitteena on tukea asiakkaan työllistymistä.

55 Plus-valmennusta kokeillaan ja kehitetään projektin aikana kahden Kelan vakuutuspiirin alueella yhteistyössä kumppanien kanssa:

  • Kelan pohjoisessa vakuutuspiirissä Oulun seudun työkykyohjelmaan kuuluvan PALO-hankkeen kanssa
  • Kelan keskisessä vakuutuspiirissä yhteistyössä Hämeenlinnan seudun kuntakokeilun kanssa.

Tarjousmateriaalit Hanki-palvelussa

Kela on julkaissut 55 Plus -valmennuksen tarjouspyynnöt HILMA-ilmoituskanavalla (www.hankintailmoitukset.fi).

Tarjouskilpailujen materiaalit Oulun seudun tarjouspyyntöön ja Hämeenlinnan seudun tarjouspyyntöön löytyvät kokonaisuudessaan Hanki-palvelusta.

Hanki-palvelussa tarjoajat voivat myös kysyä tarjouskilpailuihin liittyviä kysymyksiä tarjouspyynnössä ilmoitettuun määräaikaan asti.

 Kela vastaa tarjouspyynnöissä ilmoitettuun määräaikaan mennessä esitettyihin kysymyksiin Hanki-palvelussa.  Kelaa sitovat vain Hanki-palvelussa annetut vastaukset. Kela ei vastaa puhelimitse eikä sähköpostilla tarjouskilpailuun liittyviin kysymyksiin.

Tarjoajan rekisteröitymiseen ja tarjouksen tekemistä ja jättämistä koskeviin tietoteknisiin kysymyksiin ja ongelmatilanteisiin vastaa Cloudian asiakaspalvelu numerossa 020 766 1077

tai osoitteessa tuki@cloudia.fi.