Närpiön palvelupiste muuttaa

Kelan palvelupiste Närpiössä muuttaa 9.3.2021 kaupungintalolta takaisin Närpiöntielle.  

Kelan palvelupisteen remontti on valmistunut ja palvelupiste muuttaa kaupungintalon väistötiloista takaisin osoitteeseen Närpiöntie 4. Kela palvelee Närpiöntiellä tiistaista 9.3. alkaen ajanvarauksella. Samassa osoitteessa toimii kunnan asiointipiste. Asiointipisteessä voi hoitaa myös Kela-asioita.

Palvelupisteessä asioiville asiakkaille suositellaan oman kasvomaskin käyttöä. Lisäksi asiakkaita muistutetaan hyvästä käsihygieniasta ja riittävistä turvaväleistä. Oireilevana palvelupisteeseen ei pidä tulla.

Kela suosittelee asiointia verkossa ja puhelimessa

Kela-asioiden hoitaminen verkossa on kätevää. Verkossa voi hakea etuuksia, lähettää liitteitä ja tarkistaa, onko päätös jo tullut. Asiointipalveluun kirjaudutaan osoitteessa www.kela.fi/asiointi.

Jos verkossa asiointi ei ole mahdollista, Kela-asiat voi hoitaa turvallisesti puhelimessa. Puhelimessa voi hoitaa samoja asioita kuin palvelupisteessä ja puhelimitse saa tarvittaessa myös tukea verkkoasiointiin. Palvelunumerot voi tarkistaa verkkosivulta www.kela.fi/soita-kelaan.

Jos selvitettävää on paljon, Kelan puhelinpalveluun voi varata ajan. Kun Kelan työntekijä soittaa asiakkaalle, puhelu ei maksa asiakkaalle mitään. Ajan voi varata soittamalla Kelaan tai verkossa osoitteessa www.kela.fi/varaa-aika. Tarvittaessa Kelan asiantuntija voi varata asiakkaalle käyntiajan palvelupisteeseen.

Lisää tietoa asiakkaille