Me rakennamme hyvinvoinnin IT-järjestelmät

Kelan IT-palvelujen tärkein tehtävä on rakentaa järjestelmät, joilla Kela vastaa Suomessa asuvien sosiaaliturvasta. Haluamme parhaat teknologiat asiakkaidemme käyttöön. Siksi teemme kokeiluja, joiden onnistumiset ovat huomisen avaimia kohti parempia palveluita.

IT-palveluissa työskentelee noin 700 asiantuntijaa pääosin Helsingissä ja Jyväskylässä. Töitä tehdään nykyaikaisilla työvälineillä. Parannamme ja joustavoitamme jatkuvasti päivittäistä työn tekemistä. Keskitymme oikeiden asioiden tekemiseen. IT-asiantuntijamme ovat avainasemassa, kun uusia toimintatapoja luodaan. Meillä ammattilaiset kehittävät IT-ratkaisuja itseohjautuvasti hyvän tiimin tuella.

Pysymme mukana alan kehityksessä

Meille osaamisen jatkuva kehittäminen on tärkeää, koska haluamme, että asiantuntijamme pysyvät mukana alan kehityksen kärjessä. Kelan IT-palveluiden ja järjestelmäratkaisujen tekeminen tarjoaa mielenkiintoisia ammatillisia haasteita. IT-palveluissa työ joustaa elämäntilanteen mukaan.

Yhteiskunnallisesti tärkeän työn lisäksi tarjoamme myös hyvät työsuhde-edut, joihin kuuluu etätyömahdollisuus, kattava työterveyshuolto ja ravintoetu. Työterveyshuoltoon kuuluu myös hammashuolto. Kulttuuri- ja liikuntaseteleiden lisäksi tarjolla erilaisia mahdollisuuksia harrastaa liikuntaa ja kulttuuria yhdessä tai itsekseen.

Lue lisää