Äänestä vuoden 2023 äitiyspakkauksen ulkohaalarin ja makuupussin kuosia

Äitiyspakkauksen rakastetuimpiin tuotteisiin kuuluvat makuupussi ja monikäyttöinen vauvan ulkohaalari. Kela kutsuu asiakkaat vaikuttamaan ja äänestämään näiden tuotteiden kuosista. Tutustu vaihtoehtoihin ja äänestä suosikkiasi!

Suomalaisten rakastaman äitiyspakkauksen tuotteissa on vuosittain vaihtelevia kuoseja. Erityisesti makuupussi on usein se tuote, joka säilytetään, vaikka muut tuotteet laitettaisiin kiertoon. Makuupussien kuosit tuovat henkäyksen aikansa maailmasta ja Suomesta.

Äitiysavustusraati on alustavasti valinnut ulkohaalarin ja makuupussin tavarantoimittajat laadun perusteella.  Kuosivaihtoehdot ovat samojen tavarantoimittajien tarjoamia. Asiakkaat saavat nyt äänestämällä valita niille parhaan kuosin kolmesta vaihtoehdosta. Äänestys on avoinna 7.–17.4.2022.

Pääset äänestämään haalarin ja makuupussin kuosista Kela-Kertun Facebook-sivulla. Ota Kela-Kerttu-sivu myös seurantaan, jos haluat tietoa Kelan lapsiperhe-etuuksista.

Vuoden 2023 äitiyspakkaus julkistetaan kevättalvella 2023. Silloin nähdään, minkälaiseksi hitiksi vuoden 2023 tuotteet nousevat!

Lue lisää