Kela työnantajana | Tietoa Kelasta | KelaSiirry sisältöön

Kela on luotettava työnantaja

Kela vastaa Suomessa asuvien ja monien ulkomailla asuvien suomalaisten sosiaaliturvasta eri elämäntilanteissa. Olemme yhteiskunnallisesti merkittävä toimija: tuotamme tietoa ja tutkimusta sosiaaliturvasta, rakennamme tietojärjestelmiä ja osallistumme lakimuutosten valmisteluun.

Kela on luotettava työnantaja, joka pitää hyvää huolta työntekijöistään. Meillä on töissä noin 8 000 eri alan ammattilaista. Kelalaisia työskentelee ympäri Suomea Hangosta Inariin.

Kela on iältään vanha instituutio, mutta hengeltään jatkuvasti kehittyvä. Asiakaslähtöisyys, palvelumuotoilu ja ketterä kehittäminen ovat Kelassa arkipäivää.

Kannamme vastuumme

Vastuullisuus on meille tärkeää. Kela on suuri työnantaja, ja henkilöstön monimuotoisuuden huomioiminen sekä yhdenvertaisuuden ja tasa-arvon edistäminen ovat keskeinen osa vastuullisuustyötämme.

Lisäksi huomioimme parhaamme mukaan myös ekologisen vastuullisuuden erityisesti toimitilojen käytössä. Kannustamme työntekijöitämme tekemään hyvää: jokainen kelalainen saa käyttää yhden iltapäivän vuodessa vapaaehtoistyöhön.

Kelan arvot ovat ihmistä arvostava, osaava, yhteistyökykyinen ja uudistuva.

Lue lisää

Sivu päivitetty 22.3.2023

Mitä mieltä olet sivusta?