Kesätyö Kelassa

Tänä kesänä Kelan toimipaikoissa ympäri Suomea on töissä noin 150 nuorta. Kesätyöntekijämme työskentelevät mm. etuuskäsittelijöinä, puhelin- ja asiakaspalvelussa sekä ICT-palveluissa.

Vastuullinen kesäduuni 2019

Kela osallistuu tänäkin vuonna Vastuullinen kesäduuni -kampanjaan. Kela sitoutuu hyvän kesätyön periaatteisiin, jotka varmistavat parhaan mahdollisen kesätyökokemuksen sekä työntekijälle että työnantajalle. Näitä periaatteita ovat esimerkiksi työn mielekkyys, perehdytys sekä asianmukainen palkka.

Kesän 2017 kyselyn mukaan suurin osa kesätyöntekijöistämme olikin sitä mieltä, että oli saanut Kelassa hyvän perehdytyksen. He myös kokivat työn mielekkääksi ja monipuoliseksi. Lähes kaikkien kesätyöntekijöiden mielestä työilmapiiri oli hyvä.

Kesätyöntekijän muistilista – vinkkejä työnhakuun

Katso alta vinkkimme, kun haet kesätöitä Kelasta. Kesätyö saattaa olla ensimmäinen askel toivomaasi ammattiin, joten työnhaku kannattaa!

  • Jos olet kiinnostunut useammasta kesätyöpaikasta, hae jokaista paikkaa erikseen. Tutustu avoimiin työpaikkoihin.
  • Vaikka olisit jo hakenut kesätyötä, voit täydentää myöhemminkin ehdokasprofiiliasi esimerkiksi suosituksilla. Näin käytät Kelan eRekryä.
  • Voit muokata omaa ehdokasprofiiliasi milloin tahansa. Muutokset päivittyvät aina kaikkiin hakemuksiisi. Jos siis poistat esimerkiksi liitteen, se poistuu kaikista hakemuksistasi.
  • Kirjoita hakukirje aina Kirje-välilehdelle.
  • Hakukirjettä ei voi muuttaa hakemisen jälkeen. Jos haluat tehdä siihen korjauksia, hakemus kannattaa perua ja lähettää se uudelleen.

#töissäkelassa

Tutustu kelalaisten arkeen Instagram-tilillä @kela_fpa. Työntekijämme jakavat kokemuksiaan tunnisteella #töissäkelassa.

Lue lisää