Kesätyö ja harjoittelu | Tietoa Kelasta | KelaSiirry sisältöön

Kesätyö ja harjoittelu Kelassa

Avoimet työpaikat

Katso avoimet työpaikat

Kelan toimipaikoissa on vuosittain ympäri Suomea kesätöissä 200 - 300 kesätyöntekijää ja harjoittelijaa. Kesätyöntekijämme työskentelevät mm. etuuskäsittelyssä, puhelin- ja asiakaspalvelussa sekä IT-palveluissa.

Tarjoamme säännöllisesti harjoittelupaikkoja myös korkeakouluopiskelijoille ja vastavalmistuneille. Harjoittelu Kelassa on erinomainen tapa saada oman alan työkokemusta isossa ja tunnetussa organisaatiossa.

Kesätyöt tulevat hakuun alkuvuodesta

Laitamme kesätyöpaikkamme haettaviksi avoimiin työpaikkoihimme ja niitä haetaan sähköisen rekrytointijärjestelmämme kautta. Jos olet kiinnostunut useammasta eri kesätyöpaikasta, hae jokaista tehtävää erikseen.

Kela sitoutuu hyvän kesätyön periaatteisiin, jotka varmistavat parhaan mahdollisen kesätyökokemuksen sekä työntekijälle että työnantajalle. Näitä periaatteita ovat esimerkiksi työn mielekkyys, perehdytys sekä asianmukainen palkka ja kirjallinen työsopimus.

Teemme joka syksy kyselyn kesätyöntekijöillemme siitä, miten kesätyö Kelassa on sujunut. Kyselyn vastausten mukaan suurin osa kesätyöntekijöistämme on vuosittain sitä mieltä, että oli saanut hyvän perehdytyksen työhön. Työ meillä koetaan mielekkääksi ja monipuoliseksi. Vastausten perusteella lähes kaikkien kesätyöntekijöiden mielestä työilmapiiri on Kelassa hyvä ja kesätyöntekijät otetaan joukkoon mukaan tasaveroisina työkavereina.

Kesätyö saattaa olla ensimmäinen askel toivomaasi ammattiin, joten työnhaku kannattaa!

Harjoittelu Kelassa

Haemme Kelaan harjoittelijoita vuosittain. Meille on tärkeää tarjota oman alan työkokemusta tulevaisuuden ammattilaisille. Moni harjoittelijamme on valmistumisen jälkeen saanut Kelasta työpaikan. Harjoittelulla voi siis olla suuri merkitys opiskelijan urapolkuun.

Laitamme harjoittelupaikat haettaviksi avoimiin työpaikkoihimme. Harjoittelijat ovat työsuhteessa Kelaan ja me maksamme heille harjoittelun ajalta palkkaa.

Harjoittelijana saat arvokasta työkokemusta ja pääset kehittämään omaa ammattitaitoasi. Seuraa Kelan avoimia työpaikkoja, ja tule meille harjoitteluun!

Lue lisää

Sivu päivitetty 16.1.2024

Mitä mieltä olet sivusta?