Kesätyö tai harjoittelu Kelassa

Kelan toimipaikoissa ympäri Suomea on kesätöissä yli 300 nuorta. Kesätyöntekijämme työskentelevät mm. etuuskäsittelijöinä, puhelin- ja asiakaspalvelussa sekä IT-palveluissa.

Meillä työskentelee useita harjoittelijoita. Harjoittelu Kelassa on erinomainen tapa saada oman alan työkokemusta isossa ja tunnetussa organisaatiossa.

Vastuullinen kesäduuni 2020

Kesätyöt tulevat hakuun helmikuussa.

Avoimet työpaikat

Tutustu avoimiin työpaikkoihimme.

Katso avoimet työpaikat

Kela osallistuu tänäkin vuonna Vastuullinen kesäduuni -kampanjaan. Kela sitoutuu hyvän kesätyön periaatteisiin, jotka varmistavat parhaan mahdollisen kesätyökokemuksen sekä työntekijälle että työnantajalle. Näitä periaatteita ovat esimerkiksi työn mielekkyys, perehdytys sekä asianmukainen palkka.

Kesän 2018 kyselyn mukaan suurin osa kesätyöntekijöistämme olikin sitä mieltä, että oli saanut Kelassa hyvän perehdytyksen. He myös kokivat työn mielekkääksi ja monipuoliseksi. Lähes kaikkien kesätyöntekijöiden mielestä työilmapiiri oli hyvä.

Harjoittelu Kelassa

Haemme Kelaan harjoittelijoita vuosittain. Meille on tärkeää tarjota oman alan työkokemusta tulevaisuuden ammattilaisille. Moni harjoittelijamme on myös valmistumisen jälkeen saanut Kelasta työpaikan. Harjoittelulla voi siis olla suuri merkitys opiskelijan urapolkuun.

Harjoittelusta ja harjoitteluajan työtehtävistä harjoittelijan kanssa sopii lähiesimies. Kela maksaa harjoittelun ajalta palkkaa ja harjoittelijat ovat Kelan kanssa työsuhteessa.

Seuraa Kelan avoimia työpaikkoja, ja tule meille harjoitteluun!

Lue lisää