KIILA-kuntoutuskurssien asiointipalvelu

Kirjaudu palveluun

Palvelussa voit hakea työpaikalle KIILA-kuntoutuskursseja.

Kirjaudu
Palvelussa voit hakea työnantajalle eli työpaikalle KIILA-kuntoutuskursseja.

Suomi.fi-tunnistus

Palveluun kirjaudutaan Suomi.fi-tunnistuksella. Voit tunnistautua henkilökohtaisilla verkkopankkitunnuksilla, mobiilivarmenteella tai varmennekortilla.

Suomi.fi-valtuudet

Palvelun käyttäjä tarvitsee organisaatiolta Suomi.fi-valtuuden. Palveluun tarvitaan Suomi.fi-valtuus "Kuntoutuskurssitarpeen ilmoittaminen”. Tällä valtuudella valtuutettu voi valtuuttajan puolesta ilmoittaa Kelalle kuntoutuskurssin järjestämisen tarpeesta.

Katso poistuu käytöstä

Yritysten ja yhteisöjen edustajat ovat aikaisemmin käyttäneet Kelan verkkoasiointipalveluissa Katso-palvelun valtuuksia. Suomi.fi-palvelu on nyt korvannut Katso-palvelun. 1.2.2021 alkaen voit käyttää KIILA-kuntoutuskurssien asiointipalvelua vain, jos käytössäsi on:

  • vahva Suomi.fi-tunnistusväline ja
  • tarvittava Suomi.fi-valtuus.

Yksityiset yritykset antavat valtuudet omatoimisesti Suomi.fin Valtuudet-palvelussa. Julkiset organisaatiot, seurakunnat, säätiöt ja useamman nimenkirjoittajan yhdistykset rekisteröivät ensin valtuushakemuksella valtuutusoikeuden Suomi.fi-valtuuksien virkailija-avusteisessa valtuuttamispalvelussa, minkä jälkeen valtuutusoikeuden saanut voi antaa tarvittavat valtuudet Suomi.fin Valtuudet-palvelussa.

Lue lisää