KIILA-kuntoutuskurssien asiointipalvelu

Palvelussa voit hakea työnantajalle eli työpaikalle KIILA-kuntoutuskursseja.

 

Katso-palvelu poistuu käytöstä

Katso-palvelu korvataan Väestörekisterikeskuksen ylläpitämillä Suomi.fi-tunnistuksella ja Suomi.fi-valtuuksilla. Suomi.fi-tunnistautuminen otetaan Kiila-kuntoutuskurssien asiointipalvelussa käyttöön 14.12.2019. Sen jälkeen nykyinen heikko Katso-tunniste ei enää riitä.

Jotta palvelun käyttäjä voi käyttää asiointipalvelua 14.12.2019 jälkeen, tarvitsee hän vahvennetun Katso-tunnisteen tai Suomi.fi-valtuuden. Valtuuden voi antaa toiselle yritykselle tai suoraan henkilölle, joka voi omassa tai myös toisessa yrityksessä.

Vahvenna Katso-tunniste tai pyydä valtuus ennen 14.12.2019

Julkisessa organisaatiossa, liitossa ja yhdistyksissä palvelun käyttäjän pitää itse vahventaa heikko Katso-tunnisteensa, kunnes hänen edustama organisaatio voi antaa hänelle Suomi.fi-valtuudet vuoden 2020 aikana.

Yrityksessä palvelun käyttäjän pitää pyytää yksityisen yrityksen toimitusjohtajan, nimenkirjoittajan tai elinkeinonharjoittajan Suomi.fi-valtuuden "Kuntoutustarpeen ilmoittaminen”, joka annetaan Suomi.fin Valtuudet-palvelussa. Valtuuden voi antaa toiselle yritykselle tai suoraan henkilölle, joka on omassa tai myös toisessa yrityksessä.

Näin tunnistaudut asiointipalveluun Suomi.fi-tunnistuksella 14.12. alkaen

Suomi.fi-tunnistus perustuu vahvaan tunnistamiseen. Katso-tunnistautumista käyttävässä organisaatiossa on huolehdittava, että palvelun käyttäjillä on käytössään vahva tunnistusväline viimeistään 14.12.2019.

Voit tunnistautua henkilökohtaisilla verkkopankkitunnuksilla, mobiilivarmenteella tai varmennekortilla.

Organisaatioissa kannattaa ennen Suomi.fin käyttöönottoa tutustua Suomi.fi- tunnistautumisen vaihtoehtoihin ja sopia, mitä palvelun käyttäjät käyttävät.

Lue lisää Suomi.fi-tunnistautumisesta ja tunnistusvälineistä (suomi.fi).

Valtuudet

Työnantajaorganisaation kannattaa antaa palvelun käyttäjälle hänen tarvitsemansa Suomi.fi-valtuudet heti kun se on mahdollista. Syksyllä 2019 valtuuksia voivat antaa yksityiset yritykset, muissa organisaatioissa se tulee mahdolliseksi asteittain vuonna 2020.

Lue lisää