Tilaa sähköpostiisi kiinnostavimmat Kelan uutiskirjeet

Kela julkaisee useita uutiskirjeitä eri teemoista eri ammattiryhmille. Tutustu valikoimaan ja tilaa kiinnostavimmat suoraan sähköpostiisi. Näin pysyt ajan tasalla Kela-asioista. Sote-ammattilaisille on tarjolla kaksi eri uutiskirjettä.

Kela julkaisee yhteensä 14:ää uutiskirjettä, jotka on suunnattu Kelan yhteistyökumppaneille, työnantaja-asiakkaille, medialle ja sidosryhmille.

Kun tilaat uutiskirjeen, saat ajankohtaiset uutiset, tiedot ja materiaalit työsi tueksi suoraan sähköpostiisi. Pysyt myös ajan tasalla Kelan etuuksien muutoksista ja uudistuksista.

Voit tilata uutiskirjeitä ja tutustua aiemmin ilmestyneisiin kirjeisiin kela.fissä.

Uutiskirjeet sote-ammattilaiselle

Tarjoamme sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaisille kohdennettua tietoa kahdessa eri uutiskirjeessä.

Terveysinfo-uutiskirjeessä kerrotaan terveyteen liittyvien etuuksien muutoksista ja uudistuksista, kuntoutuspalveluista sekä muista ajankohtaisista asioista. Uutiskirje on suunnattu lääkäreille ja muille terveydenhuollon ammattilaisille. Kirje ilmestyy kuukausittain. Tilaa Terveysinfo.

Toimeentuloturvainfo-uutiskirje kokoaa yhteen ajankohtaiset asiat toimeentulotuesta, työttömyysturvasta ja asumistuesta. Uutiskirje on suunnattu sosiaalihuollon ammattilaisille ja TE-palvelujen henkilöstölle. Kirje ilmestyy kuukausittain. Tilaa Toimeentuloturvainfo.

Molemmat uutiskirjeet sisältävät linkkejä tärkeimpiin sisältöihin myös ruotsiksi. 

Uutiskirjeet ruotsiksi ja saameksi

Kelasta voi tilata myös ruotsin- tai saamenkielisen uutiskirjeen. FPA-info kokoaa yhteen ajankohtaiset uutiset etuuksista ja palveluista ruotsiksi. Saamenkielisten palvelujen uutiskirje tarjoaa ajankohtaista tietoa ja vinkkejä saamenkielisille asiakkaille ja sidosryhmille. Uutiskirjeessä on sisältöä sekä suomeksi että kolmella saamen kielellä.

Lisätietoa: