Miksi Sosiaalivakuutus mainostaa? | Tietoa Kelasta | KelaSiirry sisältöön

Miksi Sosiaalivakuutus mainostaa?

Kela julkaisee Sosiaalivakuutusta, joka on sosiaali- ja terveysturvan kysymyksiä käsittelevä sidosryhmäjulkaisu. Sosiaalivakuutuksella on pitkät perinteet: se alkoi ilmestyä painettuna lehtenä jo vuonna 1963. Yksinomaan verkkomedia Sosiaalivakuutuksesta tuli vuonna 2019.

Kela pitää tärkeänä sitä, että sosiaaliturvasta kirjoitetaan ja keskustellaan. Sosiaalivakuutus-lehti pitää esillä sosiaaliturvaan, sen kehitykseen, tutkimukseen ja tilastoihin liittyviä aiheita. Lehden vakioaiheita ovat mm. sote-uudistus, kuntoutus, sosiaaliturvan kehittäminen, toimeentulotuki, lääkekorvaukset ja Kanta-palvelut. Kerromme Kelan etuuksista ja kiinnostavasta yhteistyöstä muiden toimijoiden kanssa niin kotimaassa kuin kansainvälisesti.

Artikkelimme ovat verkossa kaikkien vapaasti luettavissa. Juttuja mainostetaan muun muassa X:ssä (entinen Twitter) ja Facebookissa. Hyödynnämme mainonnassa kohdennuksia, jotta julkaisemamme sisällöt tavoittaisivat niistä kiinnostuneet lukijat ja tärkeät sidosryhmät.

Olemme kiinnostuneita juttuaiheista, haastateltavista ja näkökulmista. Tavoitat Sosiaalivakuutuksen toimituksen osoitteesta sosiaalivakuutus (at) kela.fi.

Sosiaalivakuutus tehdään yhteistyössä Otavamedia OMAn kanssa.

Tervetuloa lukijaksi!

Sivu päivitetty 3.5.2021

Mitä mieltä olet sivusta?