Miksi Sosiaalivakuutus mainostaa?

Sosiaalivakuutus on Kelan sidosryhmäjulkaisu, joka ilmestyy sekä printtinä että verkossa. Julkaisulla on historia: se on ilmestynyt vuodesta 1963.

Kela pitää tärkeänä sitä, että sosiaaliturvasta kirjoitetaan ja keskustellaan. Sosiaalivakuutus-lehti pitää esillä sosiaaliturvaan, sen kehitykseen, tutkimukseen ja tilastoihin liittyviä aiheita. Lehden vakioaiheita ovat mm. sote-uudistus, kuntoutus, toimeentulotuki, perustulo, Kela-taksit, lääkekorvaukset ja Kanta-palvelut. Kerromme Kelan etuuksista ja kiinnostavasta yhteistyöstä muiden toimijoiden kanssa niin kotimaassa kuin kansainvälisesti.

Juttumme ovat kunnianhimoista journalismia, emmekä pelkää ottaa mukaan myös Kelaa arvostelevia näkökulmia. Artikkelimme ovat verkossa kaikkien vapaasti luettavissa. Jokaisen tekstin takana on joukko ihmisiä – kirjoittajia sekä haastateltuja päättäjiä ja asiantuntijoita, jotka pitävät tärkeänä lisätä yhteistä tietopääomaa.

Juttuja mainostetaan mm. yhteisöviestipalvelu Twitterissä. Juttujen mainonnassa hyödynnetään kohdennuksia, jotta julkaisemamme sisällöt tavoittaisivat juuri niistä kiinnostuneet lukijat ja tärkeät sidosryhmät.

Olemme kiinnostuneita juttuaiheista, haastateltavista ja näkökulmista. Lähetä viesti toimitukseen sosiaalivakuutus@kela.fi.

Sosiaalivakuutus tehdään yhteistyössä Otavamedia OMAn kanssa.

Tervetuloa lukijaksi.