Auta meitä kehittämään Kelaa

Missä Kela on mielestäsi onnistunut? Mikä vaatii kehittämistä? Voit antaa meille palautetta ja kehittämisehdotuksia Kelan palveluista, etuuksista ja toiminnasta.

Otamme mielellämme vastaan palautetta ja kehittämisehdotuksia myös yhteistyökumppaneilta ja työnantaja-asiakkailta.

Voit pyytää Kelaa vastaamaan palautteeseesi.

Jos haluat ilmoittaa verkkopalvelun viasta tai teknisestä ongelmasta, lähetä sähköpostia tekniseen asiakastukeen, tekninentuki@kela.fi.

Anna palautetta

Auta meitä kehittämään Kelaa.

Palautelomake

Jos asiasi koskee verkkopalveluidemme saavutettavuutta, anna palautetta saavutettavuusselosteessa löytyvällä palautelomakkeella.

Palautteella et voi hoitaa Kela-asioitasi

Huomaathan, että palautelomakkeella et voi hoitaa henkilökohtaisia Kela-asioita tai vaikuttaa niiden käsittelyyn, sillä palaute ei yhdisty Kela-tietoihisi.

Palautelomakkeella et voi lähettää Kelaan esimerkiksi muutosilmoituksia, tilinumeroita tai ajanvarauksen peruutuksia. Emme myöskään voi vastata palautelomakkeella lähetettyihin henkilökohtaisia asioita koskeviin kysymyksiin.

Voit hoitaa Kela-asioitasi

Työnantajana tai yhteistyökumppanina voit hoitaa Kela-asioita

Koskeeko palautteesi taksin tilaamista tai taksimatkaa?

Anna taksimatkaa tai taksin tilaamista koskeva palaute suoraan sille palveluntuottajalle, jolta taksimatka on tilattu. Palveluntuottajat raportoivat saamansa palautteet kuukausittain Kelalle. Tarkista alueesi palveluntuottajat.