Otamme käyttöön uuden työnhakujärjestelmän 16.4.2019

Otamme käyttöön uuden työnhakujärjestelmän 16.4.2019, joka palvelee hakijoita paremmin. Vanha järjestelmä poistetaan käytöstä 15.4.2019, jonka jälkeen sinne ei pääse enää kirjautumaan. Vanhassa järjestelmässä olevat henkilötiedot poistetaan asianmukaisesti.

Jos hait Kelassa työtehtävää ennen 11.4.2019, hakemuksesi on voimassa ja käsitellään loppuun vanhassa eRekry-palvelussa, vaikka et enää pääsekään kirjautumaan profiilisi.

Luo uusi profiili uudessa järjestelmässä

Emme siirrä profiilitietojasi vanhasta järjestelmästä uuteen, vaan sinun tulee luoda uusi profiili, kun haluat hakea Kelan avoimia tehtäviä huhtikuun 16. päivän jälkeen. Jos haluat hyödyntää vanhoja profiilitietojasi, tai ottaa talteen ansioluettelosi Kelan järjestelmästä, tee se ennen 15.4.2019.

Jos sinulla on rekrytointijärjestelmän käytössä teknisiä ongelmia, ota yhteyttä Kelan asiakastukeen. Tekninen asiakastuki palvelee sähköpostitse osoitteessa tekninentuki (at) kela.fi. Tekninen tuki neuvoo teknisissä ongelmissa, ei palvelun käytössä, julkisissa hankinnoissa eikä etuuksia koskevissa asioissa.