Lomakkeet, esitteet ja julkaisut

Lomakkeet

Voit tulostaa opintoetuuksia koskevia hakemuslomakkeita ja oppilaitoksen valvontailmoituksen Lomakkeet –sivuilta kohdasta opiskelijat (Henkilöasiakkaat-osio). Lomakkeita voit myös tarvittaessa tilata lomakevarasto@kela.fi. Kerro tilauksessa tilaajan nimi, osoite sekä tilattavien lomakkeiden tarkat nimet/koodit, kielivalinnat ja kappalemäärät.

Löydät oppilaitoksille suunnatut lomakkeet ja ateriatuen Excel -laskulomake opiskelijaravintoloille Oppilaitosten ekstranet–palvelusta.

Löydät ateriatuen hakemuslomakkeet ateriatuen Hakeminen –sivuilta tai Lomakkeet –sivuilta kohdasta yhteistyökumppanit (Henkilöasiakkaat-osio).

Esitteet

Opintoetuuksien esitteet  löydät Kelan verkkosivulta.  Esitteitä voit myös tarvittaessa tilata lomakevarasto@kela.fi. Kerro tilauksessa tilaajan nimi, osoite sekä tilattavien esitteiden tarkat nimet, kielivalinnat ja kappalemäärät.

Julkaisut

Kela julkaisee opintoetuuksia koskevia tilastoja aiheittain, tilastojulkaisuja ja tutkimusjulkaisuja (Tietoa Kelasta-osio).

Voit tehdä tilastoraportteja (Tietoa Kelasta-osio) Kelasta myös haluamillasi valinnoilla.

Esitteitä, tilastotietoja ja kuvioita opintotuesta sekä tilastoja opintoetuuksien kehityksestä löytyy opiskelijoiden opintotuki -sivuilta (Henkilöasiakkaat-osio).