Etuusratkaisu

Etuuskäsittelijän työ on tärkeää ja asiakaslähtöistä. Työssään etuuskäsittelijä valmistelee ja tekee etuuspäätöksiä asiakkaiden hakemusten pohjalta. Hän on aktiivisesti yhteydessä asiakkaisiin ja tarvittaessa yhteistyökumppaneihin puhelimitse ja kirjallisesti.

Avoimet työpaikat

Tutustu avoimiin etuuskäsittelijän työpaikkoihimme.

Katso avoimet työpaikat

Etuuskäsittelijän työ vaikuttaa asiakkaidemme elämäntilanteeseen. Työssään etuuskäsittelijä hoitaa asiakkaiden toimeentuloa sekä etuuksia ja palveluja. Teemme yhteistyötä eri viranomaisten ja muiden kumppanien kanssa, jotta asiakkaiden tarpeisiin voidaan vastata mahdollisimman kokonaisvaltaisesti.       

Monipuolisuus on työn suola

Hyvä etuuskäsittelijä ymmärtää kokonaisuuksia ja hyödyntää osaamistaan asiakkaan tilanteessa laaja-alaisesti. Etuuskäsittelijä on valmis kohtaamaan eri elämäntilanteissa olevia asiakkaita ja pyrkii hoitamaan asiakkaan asian kerralla kuntoon.

Jos kiinnostuit, tutustu etuuskäsittelijän työhön. Skeittireissaaja Arno työskentelee etuuskäsittelijänä Kansainvälisten asioiden keskuksessa lapsilisähakemusten parissa. Työssään Arno saa käyttää monipuolisesti kielitaitoaan ja osaamistaan. Hän nauttii työnantajan tarjoamista liikuntaeduista.

 

Lue lisää