Tilaa Kelan uutiskirje

Kela julkaisee uutiskirjeitä työnantajille, medialle, terveydenhuollon henkilöstölle, kansainvälisiä sosiaaliturva-asioita seuraaville sekä tutkimuksesta kiinnostuneille. Lisäksi julkaistaan uutiskirjettä ruotsiksi.

Uutiskirjeen tilauslomake

Ole hyvä ja tilaa haluamasi uutiskirjeet täyttämällä alla oleva lomake. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Tilaukseni
 

 

Uutiskirjeet aiheittain

FPA-info

Ruotsinkielinen uutiskirje kokoaa yhteiset Kelan ajankohtaiset uutiset etuuksista ja palveluista 6-8 kertaa vuodessa.

KV-info

Kelan KV-info ilmestyy 6 kertaa vuodessa. Kirjeessä kerrotaan ajankohtaisista, kansainväliseen sosiaaliturvaan liittyvistä Kela-asioista ja tapahtumista. Kv-info palvelee maahan- ja maastamuuton kanssa työskenteleviä henkilöitä ja virkamiehiä, kansainvälisiä hr-asioita hoitavia työntekijöitä yrityksissä, järjestöissä ja julkisella sektorilla.

Lääkeinfo

Lääkeinfo-uutiskirjeessä kerrotaan lääkkeiden korvausoikeuksissa tapahtuvista muutoksista ja uudistuksista sekä muista ajankohtaisista lääkekorvauksiin liittyvistä asioista. Uutiskirje on tarkoitettu lääkäreille, farmasian ammattilaisille ja muille lääkekorvausasioista kiinnostuneille. Kirje ilmestyy kerran kuukaudessa.

Mediainfo

Viikoittain julkaistavassa uutiskirjeessä tiivistämme ajankohtaiset aiheet sosiaaliturvasta, tutkimuksista ja tilastoista. Mediainfo on tarkoitettu toimittajien työvälineeksi kaikissa medioissa.

Perustulokokeilu – Försök med basinkomst

Kaksikielinen uutiskirje kokoaa yhteen perustulokokeilun ajankohtaisia asioita sekä laajemmin perustuloa käsitteleviä sisältöjä. Kirje ilmestyy kerran kuukaudessa.

Terveysinfo

Terveydenhuollon henkilöstölle suunnatussa uutiskirjeessä kerrotaan terveysperusteisissa etuuksissa tapahtuvista muutoksista ja uudistuksista sekä muista ajankohtaisista asioista terveydenhuollon näkökulmasta. Uutiskirje on tarkoitettu lääkäreille ja muille terveydenhuollon ammattilaisille.

Sosiaalivakuutus

Neljä kertaa vuodessa ilmestyvä uutiskirje esittelee parhaat palat Sosiaalivakuutus-lehden jutuista. Pystyt sen avulla seuraamaan sekä painetun lehden että verkkolehden tarjontaa. Seuraa sosiaaliturvan kehityksen isoja ja pieniä aiheita, tutkimuksia ja tilastoanalyysejä.

Tapahtumainfo

Kelan tutkimuksen ja tietopalveluiden tapahtumissa esittelemme tuottamaamme tietoa ja tarjoamiamme palveluita. Tapahtumainfosta saat tiedon tulevista tapahtumistamme.

Toimeentuloturvainfo

Toimeentuloturvainfo-uutiskirjeessä kerrotaan toimeentulotuen, asumistuen ja työttömyysturvan ajankohtaisista asioista. Uutiskirje ilmestyy 8-10 kertaa vuodessa.

Tutkimusinfo

Tutkimusinfossa esitellään Kelan tutkimuksen uusimpia tutkimusjulkaisuja, blogikirjoituksia ja ajankohtaisia tapahtumia. Uutiskirje ilmestyy 4-6 kertaa vuodessa.

Työnantajainfo

Kelan Työnantajainfo ilmestyy noin 6 kertaa vuodessa. Uutiskirjeeseen kootaan tietoa, joka helpottaa työnantaja-asiakkaiden asiointia, sekä tiedotetaan muutoksista Kelan toiminnassa tai lainsäädännössä. Työnantajainfo on tarkoitettu henkilöstö- ja taloushallinnon ammattilaisille ja muille, jotka kaipaavat tietoja Kelan työnantaja-asioista, esim. palkkahallinnon, tilitoimistojen, työterveyshuollon palveluntuottajien asiantuntijoille ja näiden alojen  tietojärjestelmien toimittajille.

Tutustu ilmestyneisiin uutiskirjeisiin