Nyt voit tilata vammaisten tulkkauspalvelun uutiskirjeen

Tilaamalla uutiskirjeen saat ajankohtaista tietoa palvelusta ja sen muutoksista omaan tai yhteyshenkilön sähköpostiin. Vammaisten tulkkauspalvelun asiakkaat ovat toivoneet sähköpostitse lähetettäviä tiedotteita.

Kela tiedottaa jatkossakin vammaisten tulkkauspalvelusta myös verkkosivuillaan, asiakasjärjestöjen kautta ja kirjeitse.

Asiakkaat ovat palautteissa ja syksyllä 2018 järjestetyissä asiakasraadeissa toivoneet, että Kela tiedottaisi vammaisten tulkkauspalvelusta sähköpostitse. Asiakkaat ovat kokeneet, että Kelan verkkosivuilla julkaistut ja asiakasjärjestöille lähetetyt tiedotteet eivät tavoita heitä.

Uutiskirje lähetetään tarpeen mukaan noin 3–4 kertaa vuodessa. Uutiskirjeisiin kootaan tietoa asiakkaille tärkeistä asioista, kuten palvelun muutoksista ja uudistuksista. Niissä voidaan myös kertoa esimerkiksi poikkeuksellisista aukioloajoista. Isommista palvelun muutoksista ja uudistuksista kerrotaan jatkossakin kirjeitse.

Jos haluat uutiskirjeen, tilaa se sivulta www.kela.fi/uutiskirje . Uutiskirje on suomeksi ja ruotsiksi, ja siitä linkitetään myös kela.fistä löytyviin viittomakielisiin tiedotteisiin.

Lue lisää