Tilaa tulkki verkossa

 

Tilaa tulkki tilauslomakkeen avulla. Tilauslomakkeella tulkin tilaaminen on turvallista. Lomakkeeseen on helppo täyttää tarvittavat tiedot, jolloin tulkin välittäminen on sujuvaa.

 

Tilauslomakkeen rajoitukset

 

Lomakkeella voit tehdä yhden tilauksen kerrallaan. Jos haluat tehdä useamman tilauksen, täytä lomake erikseen jokaisesta tilauksesta. Jos lomakkeen tiedoissa on täydennettävää, Vammaisten tulkkauspalvelukeskus ottaa sinuun yhteyttä.

Tilauslomake on tarkoitettu enintään päivän pituisiin tulkkaustapahtumiin. Jos tarvitset tulkkausta opiskeluun, ulkomaanmatkalle, leirille tai muihin monta päivää kestäviin tulkkaustapahtumiin, tee tilaus muulla tavoin.

Lomakkeella et voi muuttaa tai perua jo tehtyjä tilauksia.

Toisen puolesta asiointi

Toinen henkilö voi tehdä tilauksen tilauslomakkeella asiakkaan puolesta. Toisen puolesta asiointi edellyttää, että tilauksen tekijällä on valtakirja. Jos tilaat tulkin toisen puolesta etkä ole vielä toimittanut valtakirjaa Kelaan, liitä se lomakkeeseen.

Tilauksen vahvistaminen

Kun olet täyttänyt tilauslomakkeen ja painanut Lähetä-painiketta, selaimeen avautuu vahvistussivu, jossa lukee, että tilaus on lähetetty. Voit tilata vahvistuksen sähköpostiisi rastittamalla kohdan Haluan kopion tilauksesta sähköpostiini. Muista tällöin ilmoittaa sähköpostiosoitteesi.

Ohje vikatilanteeseen

Jos vahvistussivua ei näy, on tilauksen lähetyksessä tapahtunut virhe. Voit tehdä tilauksen uudelleen, mutta sulje käyttämäsi selain ennen uutta yritystä. Jos vahvistussivua ei vieläkään näy, tilaus kannattaa tehdä muulla tavoin.

Tilauslomakkeessa käytetään Javascript-teknologiaa. Vikatilanteessa tarkista, onko Javascript sallittu selaimessasi. Jos Javascript on sallittu eikä tilaaminen silti onnistu, ole yhteydessä Vammaisten tulkkauspalvelukeskukseen.

Kun pyydät meitä selvittämään, onko tilaus tullut perille, kerrothan seuraavat tiedot:

  • etu- ja sukunimesi
  • tilauksen tekoaika
  • oma välitysalueesi
  • lomaketunnus, jos kirjoitit sen muistiin.

Kuvaile myös tapahtunut virhe lyhyesti. Millainen virheilmoitus sinulle tuli? Mitä tapahtui tilauksen lähetyksen jälkeen? Tapahtuiko tilauksen aikana jotain outoa?

Lomaketunnus

Tilauslomakkeen lomaketunnus auttaa tilauksen tunnistamisessa. Lomaketunnus löytyy tilauslomakkeen ensimmäiseltä sivulta. Lomaketunnusta ei näy, jos Javascript on estetty selaimessasi.

Tilauslomaketta kehitetään

Voit antaa palautetta lomakkeen käytöstä sähköpostitse osoitteeseen vatu@kela.fi.

Tilauslomake ei vielä ole saavutettava. Sen käyttäminen esimerkiksi ruudunlukuohjelmalla on hankalaa, joten se on alkuun tarkoitettu kuulovammaisille asiakkaille.

Lue lisää