Äitiyspakkaus 2021 julkistetaan 12.3.

Kela julkaisee uuden äitiyspakkauksen perjantaina 12.3.2021 klo 10.00 Kela-Kertun Facebook-sivulla sekä Kelan Instagram-tilillä. Uuden pakkauksen tuotteet esitellään videon, kuvien sekä tiedotteen muodossa.

Asiakkaat ovat päässeet tälläkin kertaa päässeet äänestämään pakkauksen sisältöä: Kela järjesti äänestyksen makuupussin kuosista, ja voittajakuosi valikoitui ylivoimaisella äänten enemmistöllä. Luvassa on myös uutuustuotteita sekä tuotteita kierrätysmateriaaleista.

Vauvaperheet saavat tuotteet kauniissa vuodelaatikossa, jonka kuosin on suunnitellut Ilona Partanen. Hänet valittiin suunnittelemaan kuosi nuorille suunnittelijoille järjestetyn design-kilpailun kautta.

84-vuotiaan äitiyspakkauksen materiaalit löydät julkaisupäivänä seuraavasti:

Video äitiyspakkauksen tuotteista tulee Kelan YouTube-kanavalleFacebookiinInstagramiin ja Kelan verkkosivulle.
Äitiyspakkauksen tuotekuvat julkaistaan Kela-Kertun Facebook-sivulla ja ePressissä. Kuvalähde (Kela/Veikko Somerpuro) on mainittava kuvia julkaistaessa.
Tiedote julkaistaan Kelan verkkosivulla www.kela.fi sekä ePressissä.

Julkaisupäivänä 12.3. on mahdollista haastatella Kelan etuuspäällikkö Johanna Aholaista sekä suunnittelija Veera Petäjää. Kymmenen minuutin mittaisen haastatteluajan voi varata Milla Vainiolta puhelimitse 050 3965 493 tai sähköpostilla milla.vainio@kela.fi.

Taustatietoa äitiyspakkauksesta löydät Kelan verkkosivulta www.kela.fi/aitiyspakkaus.