Meillä voit rakentaa mielekkään urapolun

Kela tarjoaa hyvinvoivan ja nykyaikaisen työyhteisön eri alojen ammattilaisille. Valtaosa kelalaisista työskentelee asiakaspalvelussa tai etuushakemusten ratkaisussa. Erilaisissa suunnittelu- ja johtotehtävissä työskentelee eri alojen ammattilaisia juristeista farmaseutteihin ja lääkäreihin.

Isossa organisaatiossa voi edetä aina johtotehtäviin asti.

IT-palveluissa saat kehittää ja kehittyä

IT-palveluissa pääset työskentelemään IT-asiantuntijana monipuolisissa tehtävissä. Työ on yhteiskunnallisesti merkittävää, koska olet mukana rakentamassa järjestelmiä, joilla Kela vastaa Suomessa asuvien sosiaaliturvasta.

Työssäsi sinulla on mahdollisuus vaikuttaa yhteisiin työtapoihin ja pääset kehittämään työnteon prosesseja entistäkin sujuvammiksi. Voit siis vaikuttaa omaan ja tiimisi tapaan saada asioita aikaan.

IT-palveluissa tarvitaan monipuolista osaamista eri alueilta, kuten sovelluskehityksestä, arkkitehtuureista, robotiikasta, palvelumuotoilusta, testaamisesta, palvelimista ja monesta muusta.

Hyödynnämme työssä tiimisynergiaa, mutta olemme myös monipaikkainen työyhteisö, joka joustaa työntekijän elämäntilanteen mukaan. Meillä on hyvät työsuhde-edut, joihin kuuluu mm. etätyömahdollisuus, kattava työterveyshuolto, ravintoetu ja kulttuurisetelit.

Lue lisää