Kysy Kelasta!

Kysy Kelasta -palstalla Kelan asiantuntijat vastaavat lapsiperheitä, opiskelijoita, työttömiä, eläkeläisiä ja asevelvollisia askarruttaviin kysymyksiin joka arkipäivä. Palstalla voit kysyä myös sairausajan etuuksiin liittyviä kysymyksiä omassa osiossa. 

Kela vastaa kysymyksiisi

Kuinka pitkä on isyysvapaa? Miten äitiysraha lasketaan? Voinko saada opintotukea, koulumatkatukea? Milloin jätän työttömyyspäivärahan hakemuksen?

Kysy Kelasta!

Kysymyksiin pyritään vastaamaan mahdollisimman nopeasti, mutta vastausaika riippuu kysymysten määrästä. Myös pelkästään palstaa selaamalla saatat löytää vastauksen kysymykseesi.

Tietoturvasyistä palstalla ei vastata yksittäisen henkilön tai perheen etuustiedusteluihin. Älä lähetä henkilötietoja, henkilötunnusta tai tietoja etuuspäätöksistä palstalle.

Voit lähettää kysymyksiä palstalle rekisteröitymättä. Halutessasi voit kuitenkin rekisteröidä käyttöösi oman nimimerkin, jolloin pystyt helposti seuraamaan aloittamiasi viestiketjuja ja muita sinua kiinnostavia keskusteluja. Kela ei käytä nimimerkin rekisteröitymisessä ilmoittamaasi sähköpostiosoitetta asiakasviestintään.