Moderskapsförpackningen 2021 offentliggörs 12.3

FPA offentliggör den nya moderskapsförpackningen fredag 12.3.2021 kl. 10.00 på Kela-Kerttus Facebook-sida och på FPA:s Instagram-konto. Produkterna i den nya förpackningen presenteras i form av en video, bilder och ett meddelande.

Kunderna har också den här gången fått vara med om att rösta fram innehållet i förpackningen: FPA ordnade en omröstning om mönstret på åkpåsen, och det vinnande mönstret fick överlägset mest röster. Förpackningen innehåller också en del nyheter samt produkter som är tillverkade av återvunnet material.

Familjerna får produkterna i en vacker bäddlåda vars mönster är designat av Ilona Partanen. Hon valdes för uppdraget genom en designtävling som ordnades för unga formgivare.

Materialet om den 84-åriga moderskapsförpackningen hittas från och med offentliggörandet enligt följande:

En video över produkterna i moderskapsförpackningen läggs ut på FPA:s YouTube-kanal, på Facebook och Instagram och på FPA:s webbplats.
Bilder av produkterna i förpackningen publiceras på Kela-Kerttus Facebook-sida och via ePress. Bildkällan (FPA/Veikko Somerpuro) ska uppges om bilderna publiceras.
Ett meddelande publiceras på FPA:s webbplats www.fpa.fi och via ePress.

Den 12 mars, då moderskapsförpackningen offentliggörs, är det möjligt att intervjua FPA:s förmånschef Johanna Aholainen och planerare Veera Petäjä. Man kan boka en intervjutid på tio minuter via Milla Vainio per telefon 050 3965 493 eller per e-post milla.vainio@fpa.fi.

Bakgrundsmaterial om moderskapsförpackningen finns på FPA:s webbplats www.fpa.fi/moderskapsforpackningen.