Guld i New York för kundpublikationen Mittiallt.fi
 

FPA:s webbtidning Mittiallt.fi som är avsedd för kunderna vann guld i konsumentklassen Standalone Digital Magazine i den internationella FOLIO Eddie and Ozzie Awards -designtävlingen. Vinnarna offentliggjordes i New York i torsdags (12.10).

Mittiallt.fi (på finska Elämässä.fi) är FPA:s första webbmedia för person- och arbetsgivarkunder. Den lanserades i början av året och fick snabbt till 40 000 besökare i månaden.

Mittiallt.fi vill ge FPA:s kunder äkta, människonära berättelser som berör läsaren samt bloggar, förfrågningar och tester som kompletterar sakinnehållet på fpa.fi. Berättelserna hjälper kunderna att förstå vad sociala tryggheten i Finland kan betyda för deras egen del, men också för de anhöriga.

Mittiallt.fi finns på finska och svenska (elämässä.fi). Sajten är tillgänglig och hela innehållet kan lyssnas på svenska och finska.

Hos FPA planeras och koordineras innehållet för personkunder av kommunikationsspecialist Satu Kontiainen samt vad gäller avsnittet Företagare & Arbetsgivare och den svenska delen av Tua Kyrklund, ansvarig kommunikationsspecialist. Själva produkten produceras och genomförs av Johanna Hytönen, Jenni Juntunen, Antti Karvanen och Antti Pulkkinen på Otavamedia OMA.

Eddie and Ozzie Awards hör till världens mest ansedda designtävlingar för tryckta och webbmedier. I tävlingen deltar årligen medier från alla delar av världen. Tävlingsarrangör är Folio Magazine i USA.

Läs mer:

på svenska: Mittiallt.fi

på finska: Elämässä.fi

Läs mer om FOLIO Eddie an Ozzie Awards -designtävlingen:

http://www.foliomag.com/2017-folio-ozzie-digital-award-winners/2/

http://www.foliomag.com/recapping-folios-2017-eddie-ozzie-awards/