Kela järjestää äänestyksen vuoden 2025 äitiyspakkauksen ulkohaalarin ja makuupussin kuoseista | KelaSiirry sisältöön
Tiedote

Kela järjestää äänestyksen vuoden 2025 äitiyspakkauksen ulkohaalarin ja makuupussin kuoseista

Julkaistu 22.2.2024

Miltä vuoden 2025 äitiyspakkauksen ulkohaalari ja makuupussi näyttävät? Nyt on mahdollisuus vaikuttaa. Kela kutsuu kaikki tutustumaan vaihtoehtoihin ja äänestämään.

Minkä näköiseen ulkohaalariin vauvat puetaan vuonna 2025? Entä miltä näyttää makuupussi, jossa pieni voi nukkua päiväuniaan? Nyt on mahdollisuus vaikuttaa siihen, miltä vuoden 2025 äitiyspakkauksen ulkohaalari ja makuupussi näyttävät. Kela kutsuu kaikki yleisöäänestykseen mukaan. 

Kelan asiantuntijat ovat valinneet ulkohaalarin ja makuupussin monipuolisten laatuun, turvallisuuteen ja toiminnallisuuteen liittyvien kriteerien perusteella. Se miltä ulkohaalari ja makuupussi näyttävät, toteutuu äänestystuloksen mukaisesti. Vaihtoehtoina on kolme kuosia niin ulkohaalarille kuin makuupussillekin.

– Asiakastyytyväisyys on meille tärkeää. Haluamme antaa asiakkaillemme mahdollisuuden vaikuttaa siihen, miltä monelle vauvaperheelle tärkeät tuotteet näyttävät, suunnittelija Veera Petäjä Kelan etuuksien ja palvelujen suunnitteluyksiköstä kertoo.

Voit äänestää omaa suosikkiasi niin ulkohaalarin kuin makuupussin kuoseista. Tutustu vaihtoehtoihin ja valitse suosikkisi. Äänestysaikaa on 29.2.2024 saakka.

Äitiyspakkaus on yksi vuoden odotetuimmista julkistuksista. Uutta äitiyspakkausta aletaan jakamaan, kun edellisen vuoden äitiyspakkaukset on jaettu loppuun. 

Sivu päivitetty 26.2.2024