Anna palautetta | Henkilöasiakkaat | KelaSiirry sisältöön

Auta meitä kehittämään Kelaa

Anna palautetta

Palautelomake

Missä Kela on mielestäsi onnistunut? Mikä vaatii kehittämistä? Voit antaa meille palautetta ja kehittämisehdotuksia Kelan palveluista, tuista ja toiminnasta.

Otamme mielellämme vastaan palautetta ja kehittämisehdotuksia myös yhteistyökumppaneilta ja työnantaja-asiakkailta.

Voit pyytää Kelaa vastaamaan palautteeseesi.

Jos haluat ilmoittaa verkkopalvelun viasta tai teknisestä ongelmasta, lähetä sähköpostia tekniseen asiakastukeen, tekninentuki@kela.fi.

Jos asiasi koskee verkkopalveluidemme saavutettavuutta, anna palautetta saavutettavuusselosteessa löytyvällä palautelomakkeella.

Palautteella et voi hoitaa Kela-asioitasi

Huomaathan, että palautelomakkeella et voi hoitaa henkilökohtaisia Kela-asioita tai vaikuttaa niiden käsittelyyn, sillä palaute ei yhdisty Kela-tietoihisi.

Palautelomakkeella et voi lähettää Kelaan esimerkiksi muutosilmoituksia, tilinumeroita tai ajanvarauksen peruutuksia. Emme myöskään voi vastata palautelomakkeella lähetettyihin henkilökohtaisia asioita koskeviin kysymyksiin.

Voit hoitaa Kela-asioitasi

Työnantajana tai yhteistyökumppanina voit hoitaa Kela-asioita

 

  • Voit antaa taksimatkaa tai taksin tilaamista koskeva palaute suoraan sille palveluntuottajalle, jolta taksimatka on tilattu. Palveluntuottajat raportoivat saamansa palautteet kuukausittain Kelalle. Tarkista alueesi palveluntuottajat.
  • Kela voi selvittää taksimatkaan liittyvän asiasi myös yksilöidysti. Lähetä viesti OmaKelassa tai soita puhelinpalveluun tai asioi palvelupisteessä.
  • Voit antaa taksimatkaa koskevan yleisen palautteen Kelalle palautelomakkeella. Muista silloin mainita maakunta ja palveluntuottaja, jolta matkan tilasit. 

Voit antaa kuntoutusta koskeva palautteesi ensisijaisesti suoraan kuntoutuksen palveluntuottajalle. Voit antaa palautetta kuntoutuksestasi myös OmaKelassa, puhelinpalvelussa tai palvelupisteessä.

 

Tule mukaan Kelan asiakasyhteisöön

Miten sinä kehittäisit Kelan palveluja? Liity asiakasyhteisöömme ja kerro mielipiteesi! Pääset vaikuttamaan palvelujemme kehitykseen erilaisten kyselyjen ja tutkimusten kautta. Tervetuloa mukaan – mielipiteesi on meille tärkeä.

Liity mukaan

 

Sivu päivitetty 12.7.2024