Sosiaalivakuutus-verkkomedia lopetetaan – sisällöt siirtyvät Kelan tietotarjottimeen ja kela.fihin | KelaSiirry sisältöön
Tiedote

Sosiaalivakuutus-verkkomedia lopetetaan – sisällöt siirtyvät Kelan tietotarjottimeen ja kela.fihin

Julkaistu 27.3.2024

Kelan Sosiaalivakuutus-verkkomedia lopetetaan. Jatkossa sosiaaliturvaa käsittelevät artikkelit, haastattelut sekä Kelan tutkimus- ja tilastotieto keskitetään Kelan tietotarjotin -verkkopalveluun.

Kela tuottaa laajasti erilaista tutkimus- ja tilastotietoa sosiaaliturvasta. Sosiaalivakuutus-verkkomedia on keskittynyt sosiaaliturvan kehittämiseen ja sosiaalipolitiikkaan, ja se on ollut tärkeä väylä tiedon jakamiseen ja keskustelun luomiseen.

Erityisesti päättäjille ja Kelan sidosryhmille suunnattua Sosiaalivakuutusta on julkaistu vuodesta 1963. Painetusta lehdestä luovuttiin vuonna 2019, minkä jälkeen Sosiaalivakuutusta on julkaistu verkossa.

Kevään aikana Sosiaalivakuutuksen sisältöjä aletaan tuottaa Kelan tietotarjottimeen ja osin kela.fi-sivuille.

Kelan tietotarjotin kokoaa yhteen tutkimus- ja tilastotiedon

Kelan tietotarjotin kokoaa kaiken Kelan tuottaman tutkimus- ja tilastotiedon yhteen verkkopalveluun. Palvelussa on tarjolla monipuolisesti valtakunnallista, alueellista ja paikallista tietoa. Tietotarjottimesta löytyy myös Kelan suosittu tutkimusblogi.

Muutoksen myötä Kelan tietotarjottimessa aletaan julkaista taustoittavia artikkeleja ja ajankohtaisia keskustelunavauksia.

– Tavoitteena on, että sisällöt löytyvät jatkossa entistä helpommin yhdestä paikasta. Välillä pitää luopua jostain, että saadaan uutta tilalle. Tällä tavoin pystymme tekemään Tietotarjottimesta entistä monipuolisemman palvelun, Kelan viestintäjohtaja Pipsa Lotta Marjamäki sanoo.

Sosiaalivakuutus on luettavana verkossa vuoden loppuun (sosiaalivakuutus.fi), mutta sitä ei päivitetä enää maaliskuun jälkeen.

Lue lisää

 

Sivu päivitetty 27.3.2024